Továbbra sem hagyhatta el a kórházat Törőcsik Mari

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
betegség színésznő Törőcsik Mari kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő délután velemi otthonából a szombathelyi kórház sürgősségi osztályára szállították Törőcsik Marit. A Nemzet Színészét kisebb baleset érte, de szerencsére nincs komoly baja, azonban továbbra is megfigyelés alatt tartják.

Mint arról beszámoltunk, a Kossuth-díjas színésznő megütötte magát, de szerencsére nincs nagy baj, már jól van, azonban továbbra is a kórházban ápolják. A Szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója, Jordán Tamás elsőként látogatta meg a színésznőt. A Blikk elérte a direktort, aki mindenkit megnyugtatott, szerinte ugyanis

aggodalomra semmi ok.

"Törőcsik Marit az otthonában érte kisebb baleset, de szerencsére nincs nagy baj, sem törést, sem zúzódást nem találtak nála – mondta Jordán, majd azt is hozzátette, hogy a színésznőt még két-három napig még bent tartják megfigyelésen, de jól van, és a körülményekhez képest a kedélye is jó."

Forrás: MTI/Zih Zsolt

A lap megkereste Törőcsik Marit is, de ő egyelőre nem akart nyilatkozni, pár nap türelmet kért a gyógyulása miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.