Rékasi Károly: "Az orvosom szerint borotvaélén táncolunk..."

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
motorbaleset Republic Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, vasárnap este jótékonysági koncertet szervez a Republic zenekar Rékasi Károlynak. A rendezők a József Attila Színházban tartandó buli teljes bevételét a színésznek ajánlották fel, ami kétségtelenül sokat segítene jelenlegi helyzetén. Ő azonban büszke ember, aki soha nem kérne senkitől. Inkább ad.

"Ugyan meg kell válogatnom, hogy mit veszek a boltban, még mindig van mit venni, ezért nem panaszkodom. Most épp vacsorázom, tepertőt eszem, ami nagyon finom, nincs ezzel semmi baj" - nyilatkozta a színész, aki elmondta, hogy a jótékonysági koncert bevétele mégsem az övé lesz, valaki más kapja meg azt.

Rékasi Károly Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Igaz a hír. A Baleseti Intézet szeptikus osztályáé lesz a pénz, én kértem, hogy így legyen. Nagyon sok embert ismertem meg ott, láttam, a bőrömön tapasztaltam, hogy milyen körülmények között dolgoznak azok a végsőkig elszánt emberek. Úgy gondolom, hogy nagyobb szükségük van a segítségre, mint nekem.

"Az orvosom szerint borotvaélén táncolunk... Szerdán jöttem ki megint a kórházból, a vasakat cserélték ki a lábamban. Sajnos még mindig nem megfelelő a csontképződés, alig van türelmem, de nagyon lassú ez a folyamat" - mondta a Borsnak.

Ezért eszünk többet, ha fáradtak vagyunkhttp://www.life.hu/drlife/20161116-ez-az-oka-annak-hogy-ha-faradt-vagy-tobbet-eszel.htmlHogy egy kevés alvással töltött éjszaka után kimerültebbnek, ezáltal pedig éhesebbnek is érezzük magunkat, nem új keletű téma. Egy nemrég készült felmérésből pedig kiderült, átlagosan mennyivel is fogyasztunk többet ezeken a napokon, és pontosan mit is okoz a szervezetben az alvásmegvonás. Dr. LifeThinkstockNem lehet megmenteni a férfit, ha nem hagyja magáthttp://www.life.hu/drlife/20161119-ferfibajok-aranyer-es-mas-vegbelproblemak-aranyerkapszula-es-prevencio.htmlKorábbi cikkünkben azt írtuk, nem az urak nyafogása miatt bukott meg a nekik készülő fogamzásgátló. Sok esetben azonban a szégyenérzetük és a tájékozatlanságuk áll a férfibetegségek prevenciójának útjába. Így van ez az aranyérrel is... Dr. Life--Lesújtó képek egy rákos kislány küzdelmérőlhttp://www.life.hu/drlife/20161118-edesapja-fotosorozatot-keszitett-a-lanya-kuzdelmerol.htmlÉdesapja készített képeket a rákkal küzdő kislányról. Szívszorító látvány. Dr. Life--Egy puszi okozta a kislány válságos állapotáthttp://www.life.hu/drlife/20161117-a-fertozott-puszi-miatt-veszelybe-kerul-a-lany.htmlMajdnem a gyermek életét követelte az ártatlan puszi. Dr. Life--Lehet, hogy szívrohamod van, csak nem tudsz róla?http://www.life.hu/drlife/20161116-a-csendes-szivrohamnak-nincsenek-jellegzetes-tunetei-megis-nagyon-veszelyes.htmlA „csendes” szívrohamnál nincsenek jellegzetes tünetek, sokszor panaszmentesen lezajlik, ennek ellenére mégis ugyanolyan veszélyes lehet, nagymértékű károsodást okozhat a szívizomban, és akár halált is okozhat. Dr. LifeThinkstockRákkal küzdött a Black Eyed Peas rapperehttp://www.life.hu/drlife/20161118-taboo-majdnem-belehalt-a-rakba.htmlEltitkolta a nyilvánosság elől rákos megbetegedését Taboo, a Black Eyed Peas tagja. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.