Lesújtó képek egy rákos kislány küzdelméről

kislány rák (betegség) küzdelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapja készített képeket a rákkal küzdő kislányról. Szívszorító látvány.

Több, mint egy évvel ezelőtt diagnosztizálták kislányánál a neurobalstomát, ami egy rendkívül ritka agydaganat típus, mely jellemzően 10 éves kor körül szokott jelentkezni a betegeknél.

A 4 éves kislány keményen küzd a betegséggel, folyamatosan kemoterápiával kezelik. Nemrégiben mégis azt a hírt kapták, hogy Jessicának már csak hetei vannak hátra. Ekkor az édesapa, Whelan, úgy határozott, hogy fényképek formájában fogja megmutatni a világnak, hogy miken megy keresztül egy rákkal küzdő gyermek. – tudta meg a Mirror.

A közösségi oldala nagyon érzékletes, szívszorító és sokkoló, és már több ezer követője van. Az apa célja az, hogy felhívja az emberek figyelmét erre a betegségre, illetve az, hogy minél több képet készítsen a lányáról, hiszen már nem maradt sok idejük.

Néhány mondattal kommentelni is szokta a fotókat, ilyenkor a kislány jéghideg, csont soványra fogyott, erőtlen kis testéről mesél.

„A lányom még mindig küzd. Annyi energia van benne, hogy példát vehetnénk róla. Az orra alatt motyogja, hogy egyedül szeretné inni a gyümölcslevet, miközben már a poharat sem tudja megfogni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.