Paudits Bélát baleset érte: "Borzalmas fájdalmakat élek át"

baleset kórház Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paudits Béla úgy érzi, már nincs miért élnie. Szomorú, fáradt, fájdalmai vannak, nemrégiben pedig baleset is érte. 

"Ráadásul az orvosok is aljas módon viselkednek. Legutóbb az egyik azt mondta: nem tud mit kezdeni velem, takarodjak a kórházból. Megalázó, gyötrelmes..."

Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Az exfeleségem hónapokkal ezelőtt elhunyt, a lányommal sem tartom a kapcsolatot, mivel nem szeretném, ha ilyen állapotban látna. Ő egy gyönyörű, intelligens hölgy, jobb neki, ha távol marad tőlem. Ünnep már nem létezik számomra. Magányos vagyok, fáradt és borzalmas fájdalmakat élek át, ezt semmi nem tudja csillapítani!" - mondta el a Ripostnak a színész.

Ezért gyakoribb a depresszió a nőknélhttp://www.life.hu/drlife/20161127-a-depresszio-a-felnott-lakossag-7-szazalekat-erinti-evente-noknel-gyakoribb.htmlA depresszió a felnőtt lakosság 7-7,5 százalékát érinti, előfordulása az átlagnál két és félszer gyakoribb a fogamzóképes korú nőknél - mondta el Rihmer Zoltán pszichiáter az M1 aktuális csatornán vasárnap. Hozzátette, a depresszió tavasszal gyakoribb, de bizonyos embereket télen érint. Dr. LifeThinkstockNa,ne! Mégis a nőket viseli meg jobban a náthahttp://www.life.hu/drlife/20161127-kutatas-szerint-rosszabb-hatassal-van-a-natha-es-az-influenza-a-nokre-mint-ferfiakra.htmlBár a legtöbben azt állítjuk, hogy amíg egy nő náthásan is elvégzi a teendőit, a férfi pedig "bele akar halni" egy kis orrfolyásba, a kutatások szerint ez nem így van. Állítják: a nőket jobban megviseli a nátha és a tüneteik is tovább tartanak. Dr. Life--Imádsz szelfiket nézegetni? Ez lehet az oka a pszichológusok szerinthttp://www.life.hu/drlife/20161105-minel-gyakrabban-nezegetik-az-emberek-a-sajat-vagy-masok-profilkepeit-annal-kisebb-az-onbecsulesuk.htmlMinél gyakrabban nézegetik az emberek a saját vagy mások profilképeit, annál kisebb az önbecsülésük és az élettel való elégedettségük, állítják pszichológusok. A közösségi médiában ez a nézegető attitűd arról szól, hogy nem vesznek részt a megosztásokban, csak csendes megfigyelőként vannak jelen. Elsőre azt gondolhatnánk, hogy ennek kevéssé van hatása az emberek önképére, de a Penn State kutatói ennek a szöges ellentétét találták.Dr. Life--Terhesen is dohányzik Nótár Mary: így magyarázzahttp://www.life.hu/drlife/20161105-terhesen-is-dohanyzik-notar-mary-enekesno.htmlAz utóbbi napokban arról is szóltak a hírek, hogy Nótár Mary aggódik babájáért. Időközben kiderült, az énekesnő a benne növekvő élet ellenére cigarettázik. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huBB Évi édesanyja tiszta vizet öntött a pohárbahttp://www.life.hu/drlife/20161105-bb-evi-sosem-fog-meggyogyulni-teljesen.htmlLapinformációk szerint BB Évi végre hazautazhatott a pszichiátriáról. Jobban van, de szüksége van az állandó megfigyelésre, így nem engedhetik haza véglegesen. Dr. LifeSenki nem kíváncsi a nagybeteg Som Lajosrahttp://www.life.hu/drlife/20161101-som-lajos-a-piramis-exzenesze-maganyos.htmlSem a lánya, sem az édesanyja, de még exfelesége, Karda Bea sem tartja a kapcsolatot Som Lajossal. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.