Tilla miatt járt HIV-szűrésen Kucsera Gábor és felesége, Tápai Szabina

Forrás: Marton Szilvia -
HIV-teszt Tápai Szabina Kucsera Gábor AIDS szűrővizsgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor és felesége, Tápai Szabina csak élvezni akarták végre egymás társaságát, végül HIV-szűrés lett belőle. 

Kucsera Gábor és Tápai Szabina egy kettesben elköltött vacsora után tértek be egy szórakozóhelyre, ahol éppen Till Attila előadásába botlottak bele, aki az AIDS szűréséről beszélgetett.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina Forrás: Marton Szilvia/Origo
Kis műtét, nagy változás: sztárok orrplasztika előtt és utánhttp://www.life.hu/drlife/20161124-britney-spears-jennifer-aniston-jennifer-lopez-tom-cruise-es-beyonce-orrplasztikaja.htmlHiába csak egy kicsi testrész az orr, egy apró változtatás is elég rajta, hogy máris egy merőben új arcot kapjon vele az, aki belevág. A végeredmény főként a sztárok esetében lehet mérvadó: egy jól szabott orr karriereket indíthat el, egy elrontott műtét pedig pályafutásokat dönthet össze. Most összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akikről nem is gondoltad volna, hogy kés alá feküdtek egy szebb és takarosabb nózi érdekében – íme. Dr. LifeOrigoKis műtét, nagy változás: sztárok orrplasztika előtt és utánhttp://www.life.hu/drlife/20161124-britney-spears-jennifer-aniston-jennifer-lopez-tom-cruise-es-beyonce-orrplasztikaja.htmlHiába csak egy kicsi testrész az orr, egy apró változtatás is elég rajta, hogy máris egy merőben új arcot kapjon vele az, aki belevág. A végeredmény főként a sztárok esetében lehet mérvadó: egy jól szabott orr karriereket indíthat el, egy elrontott műtét pedig pályafutásokat dönthet össze. Most összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akikről nem is gondoltad volna, hogy kés alá feküdtek egy szebb és takarosabb nózi érdekében – íme. Dr. LifeOrigoA nagy vitaminmítosz: mi árt, és mi használ?http://www.life.hu/drlife/20161121-vitaminok-es-etrend-kiegeszito-tablettak-szedese-art-vagy-hasznal.htmlEgy friss kutatás eredményei szerint sokkal többet költünk vitaminokra, mint fájdalomcsillapító gyógyszerekre. De valóban megéri? Tényleg hasznosak ezek az étrend-kiegészítő tabletták? Ennek jártunk utána dietetikus szakértőnk segítségével. Dr. LifeThinkstockA magányosság hasznos is lehet?http://www.life.hu/drlife/20161123-a-maganyossag-erzese-ezt-jelenti-valojaban.htmlEgyedül lenni rossz, a magányosság pedig akár még meg is betegíthet. De valóban a magány okolható azért, hogy rosszul érezzük magunkat a bőrünkben? Hogy elégedetlenek vagyunk az életünkkel? A magányosság érzése egy egészen más szemszögből. Dr. Life--Halálos vírusokról szóló filmek, amelyek után biztosan rászoksz a kézmosásrahttp://www.life.hu/drlife/20161130-virusokrol-szolo-mozifilmek.htmlGyorsan terjedő vírusok, világméretű járványok, megőrült emberek, pánik és félelem – nem egy filmest ihletett már meg a halált okozó szupervírus fikciója, amelynek hála számos izgalmas filmalkotás közül válogathat a borzongásra és rettegésre vágyó néző. Most összegyűjtöttük a kategória legjobbjait. Dr. Life--„Ilyenkor gyűlölöm az embereket" – Mindennapok egy mizofóniás lány szemszögébőlhttp://www.life.hu/drlife/20161124-mindennapok-egy-mizofoniaban-szenvedo-lany-szemszogebol.htmlViszonylag frissen felfedezett rendellenességként tartja számon az orvostudomány a zajoktól, hangoktól való irtózást, amelyet a szaknyelv mizofóniaként emleget. A mizofónia nem csupán az ebben szenvedő beteget, hanem a környezetét is megviselheti. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.