Teljesen leépült a petefészekrák miatt Cheyann Shaw bikinimodell

Forrás: Instagram/Cheyann Shaw -
modell bikini rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éveket töltött teste és izmai felépítésével Cheyann Shaw, ám most egy sokkal fontosabb dologért kell küzdenie, mégpedig az életéért. Nyáron ugyanis petefészekrákot diagnosztizáltak a fiatal nőnél, akinek teste teljesen leépült a kezelések miatt, de most csak az a fontos, hogy életben maradjon.

Sokkoló fotókat tett közé a fiatal nő, aki éveken keresztül küzdött azért, hogy teste tökéletes legyen. Rengeteget edzett és rengeteg versenyen vett részt, ami lassan az egyik legfontosabb dolog lett az életében mindaddig, amíg nyáron petefészekrákot nem diagnosztizáltak a nőnél. Most az életéért küzd miközben figyeli, hogyan épül le teljesen a teste, aminek tökéletesítésével éveket töltött.

Előtte-utána képet posztolt a rákos bikinimodell Forrás: Instagram/Cheyann Shaw

"Amikor közölték velem a diagnózist, nagyon megijedtem, de gyorsan elmúlt. Tudtam, hogy nincs más választásom, mint harcolni.

Nem akartam, hogy a rák nyerjen.

Azt is tudtam, hogy a férjemnek és a családomnak szüksége van rám, és kizárt, hogy itt hagyjam őket" - mondta Cheyann Shaw a People Magazinnak.

Azonnal elkezdte a kemoterápiát, és több műtét is várt rá, köztük a teljes méheltávolítás. Több mint 10 kilót fogyott a beavatkozások után, ami szintén nagyon megviselte őt.

"Nehéz volt látni, hogy eltűnnek az izmaim, amiket kemény munka árán építettem,

de annak ellenére, hogy teljesen elsorvedtek, továbbra is szeretem magam" - árulta el a nő, aki szeretne másoknak is segíteni, legalább azzal, hogy közzéteszi a fotóit

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.