Rendszeresen szanatóriumban kezelik Bódi Margót és Gusztit

Forrás: Facebook/Bódi Margó -
Bódi Guszti szanatórium Bódi Margó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel Bódi Margó és Guszti is voltak már súlyos betegek, sokkal jobban odafigyelnek az egészségükre, mint korábban. Az énekesnő agyi infarktuson esett át, Gusztinak pedig a szívével voltak gondok. 
Bódi Guszti és Bódi Margó odafigyel az egészségére Forrás: Facebook/Bódi Margó

Minden, amit a másnaposságról tudni akartálhttp://www.life.hu/drlife/20161229-a-masnapossagrol-minden-amit-tudni-akartal.htmlTalán nem mondunk újat, ha kijelentjük, hogy szilveszter másnapján, újév reggelén sokan tesznek még plusz egy fogadalmat – az ivási szokásaikat illetően. Bizony, a pezsgőtől jókedvű este másnap is érezteti a hatását, és a macskajaj csak keveseket kerül el ilyenkor. Íme, néhány olyan érdekesség a másnaposságról, amit valószínűleg még sosem hallottál. Dr. LifeThinkstockNyertes Zsuzsa: "Az alkoholt és a cigarettát vissza kellene fognom"http://www.life.hu/drlife/20170101-nyertes-zsuzsa-surgosen-le-kell-tennem-az-alkoholt-es-a-cigit.htmlKáros szenvedélyei, leginkább a dohányzás, nyomasztják az 58 éves Nyertes Zsuzsát.Dr. Life--A hamis remény szindrómája: ezért nem tartjuk be a fogadalmainkathttp://www.life.hu/drlife/20161222-az-ujevi-fogadalmakat-ezert-nem-sikerul-betartani.htmlTervezted idén, hogy újévi fogadalmat teszel? Nos, jó, ha tudod, hogy tudományos oka van annak, ha nem leszel képes betartani az elhatározásodat. Tudósok egyszerűen csak „hamis remény” szindrómának nevezik a jelenséget, melynek lényege, hogy könnyen megváltoztathatónak gondoljuk az adott dolgot, ezzel együtt azonban túl nagy elvárásokat is támasztunk magunkkal szemben. Dr. LifeThinkstockA Fradi rákos hokisának, Hardi Richárdnak szerelme adott lekierőthttp://www.life.hu/drlife/20161230-szerelmetol-kapott-lelkierot-a-fradi-rakos-hokisa-hardi-richard.htmlÉlete legnehezebb időszakában talált rá párjára Hardi Richárd. A Fradi hokisa ugyanis nyirokcsomórákkal küzdött, amikor egy régi barátságból szerelem szövődött. Kellett is a sportolónak a támogatás, szerelme azonban rengeteg lelkierőt adott neki. Dr. Life--Egészségleckék, amelyeket sztároktól tanultunk 2016-banhttp://www.life.hu/drlife/20161208-selena-gomez-bella-hadid-shannen-doherty-es-magic-johnson-egeszsegleckei-2016-bol.htmlHa egy híresség beteg lesz, akkor két dolgot tehet: vagy igyekszik eltitkolni, csendben gyógyulni, majd utána nyilvánosság elé állni, vagy megtagadja a hallgatást, és nyíltan, őszintén vállalja „gyengeségét” rajongói és a világ előtt. Most összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik inkább az utóbbit választották – és ezzel hatalmas erőt adtak rengeteg egészséges és beteg embernek egyaránt. Dr. LifeAFPDrasztikusan lefogyhatott a 3 év alatt Michael Schumacherhttp://www.life.hu/drlife/20161229-drasztikusan-lefogyhatott-michael-schumcher.htmlAz egész világ aggódik a hétszeres világbajnok pilótáért, aki 3 évvel ezelőtt szenvedett síbalesetet. Nem sok információ kerül ki az egykori versenyző állapotáról, de a hasonló esetekből arra lehet következtetni, hogy drasztikusan lefogyhatott a sportoló. Évek óta csak infúzióval táplálják, de a rajongók, családtagok és barátok reménykednek, hogy egyszer teljesen felépül. Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.