Agyhártyadaganattal operálták Kate Walsht, ma már újra egészséges

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Kovac -
daganat vallomás Kate Walsh rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agyhártyadaganattal operálták, ma újra egészséges és boldog Kate Walsh, a Grace Klinika sztárja.

Az 50 esztendős színésznőnél két éve találtak agyhártyadaganatot, ám erről csak a közelmúltban mert beszélni nyilvánosan. Kate Walsh először csak kimerültnek érezte magát, majd egyre többet fájt a feje, szédült, nem tudott koncentrálni és az egyensúlyát is elvesztette. Ezt követőn fordult orvoshoz, aki rémisztő diagnózist közölt vele: agyhártyadaganata van.

„Szinte sokkolt a hír. Erre nem számítottam..."nyilatkozta akkor a színésznő.

Szinte azonnal megoperálták, a jóindulatú daganatot pedig eltávolították az orvosok. Kate Walsh most újra egészséges, kiegyensúlyozott életet él, és arra bátorít mindenkit, ne habozzanak szakemberhez fordulni.

„Keresd fel az orvosodat! Belénk van nevelve, hogy edzéssel, diétával meggyógyíthatjuk magunkat, és ezért inkább elkerüljük az orvosokat. Most már tudom, hogy ez hiba." - árulta el.

Kate Walsht agyhártyadaganattal operálták Forrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Kovac
Ilyen gyönyörű húga van Kiss Ramónának - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-ilyen-gyonyoru-huga-van-kiss-ramonanak-fotok.htmlKevesen tudják, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetőjének, Kiss Ramónának van egy kishúga. Debóra immár 23 éves és gyönyörű. TV + Sztárok--Egy 18 éves lányt szeretett Stadler Józsefhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-egy-18-eves-pultoslanyt-szeretett-stadler-jozsef.html18 éves lányt szeretett halála előtt Stadler József. Bár az érzései viszonzatlanok maradtak, a vállalkozó így is boldog volt. TV + Sztárok--2017 legszebb fenekei - Galériahttp://www.life.hu/sztarok/20171208-2017-legszebb-fenekei-galeria.html2017 a kerek popsik éve volt, legalábbis ezt érezhettük a celebek töméntelen, magamutogatós fotói láttán. TV + Sztárok--Lezárult a hagyatéki eljárás: ő örökölte Komár László vagyonáthttp://www.life.hu/sztarok/20171208-lezarult-a-hagyateki-eljaras-o-orokolte-komar-laszlo-vagyonat.htmlImmár 5 éve annak, hogy elhunyt Komár László, a hagyatéki eljárás azonban csak most zárult le. TV + Sztárok--Barátnője szerint Meghan Markle régóta be akart kerülni a királyi családbahttp://www.life.hu/sztarok/20171208-meghan-markle-regota-be-akart-kerulni-a-kiralyi-csaladba.htmlMíg Meghan Markle azt nyilatkozta, hogy soha nem gondolt arra, hogy egyszer hercegné legyen, addig a barátnője állítja: már régóta kinézte magának Harry-t. TV + Sztárok--Gyermeket vár Czigány Dóra vízilabdázóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-babat-var-czigany-dora-vizilabdazo.htmlBabát vár a 25 esztendős kiváló magyar sportoló, az Európa-bajnok vízilabdázó, Czigány Dóra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.