Csaknem megfulladt a kórházban Sebestyén Balázs

Forrás: RTL -
műtét kórház vakbélgyulladás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs vakbélműtéte után kezdett el fulladni. Levegőt is alig kapott, de szerencsére az orvosok gyorsan cselekedtek.

Mint arról már beszámoltunk, hétvégén vakbélműtéten esett át Sebestyén Balázs. Az operáció ellenére már kedden vissza akart térni az éterbe, ám állapota ezt nem engedte. Így végül tegnap ült vissza a műsorvezetői székbe, kollégái pedig élő adásban érdeklődtek hogyléte felől. Ekkor elmesélte, hogy a műtét után szörnyű élmény érte a kórházban, vasárnap ugyanis arra ébredt, hogy rettenetesen fullad.

Nem mondták, hogy az operáció után várható egy nagyon erős, felfelé sugárzó mellkasi fájdalom, ami kimegy a hátba, és vasárnap hajnalban arra ébredtem, meg fogok fulladni, mert levegőt sem tudtam venni a fájdalomtól. Nem vagyok hipochonder, de besz*rtam. Embóliás rohamra gyanakodtam, bár akkor csak az járt a fejemben, hogy elérek-e a nővérhívó gombig. Szerencsére, eszembe jutott, hogy a csuklómon is van egy jelző. Amikor az ápolónő bejött, már úgy hörögtem, mint a Terminátor. Tíz másodperc alatt ott voltak a szobámban az orvosok, és vadul kopogtatták a hátamat. Láttam rajtuk, hogy ők is megijedtek, de rendbe hoztak" – árulta el Balázs a Rádió 1 műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.