A 100 éves Matilda Curcia állítja: a sör és a sült krumpli a hosszú élet titka

100 éves hosszú élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 100 éves Matilda Curcia azt állítja, minden este elfogyaszt egy doboz sört és egy nagy tál sült krumplit. Szerinte ez tartja őt fitten és ez a hosszú élete titka. 

A San Diegó-i Calif városában élő asszony persze a sör és sült krumpli mellett még ma is sportol, ami 100 évesen igazán szép teljesítmény. A sors keze: szomszédja, Mickey szintén a napokban ünnepelte századik születésnapját, de azt nem tudni, ő miben látja a hosszú élet titkát.

Szívműtéten esett át Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajoshttp://www.life.hu/drlife/20180316-szivmuteten-esett-at-pecsi-ildiko-ferje-szucs-lajos.htmlEddig csak azt lehetett tudni, hogy komoly, életmentő műtéten esett át Pécsi Ildikó férje Szűcs Lajos, de most az is kiderült, mi volt a baj. Dr. Life--Elviselhetetlen betegség keseríti meg Shia LeBeouf életéthttp://www.life.hu/drlife/20180315-elviselhetetlen-betegseg-keseriti-meg-shia-lebeouf-eletet.htmlA Transformers és a Tőzsdecápák sztárja, Shia LeBeouf megrendítő vallomást tett: fegyverrel alszik, mert poszttraumatikus stressz szindrómában szenved. Azt is elmondta, miért alakult ki nála a betegség.Dr. LifeOrigoDanis Zoltán intézetben él, lemezt szeretne készítenihttp://www.life.hu/drlife/20180314-danis-zoltan-intezetben-el-lemezt-szeretne-kesziteni.htmlA magyar Elvisként ismert Danis Zoltán jelenleg egy rehabilitációs intézetben él, lebénult. Szeretne az intézetben lemezt készíteni, és kerekesszékben is koncertezne. Dr. Life--Aggódnak Phil Collins-ért: ha így folytatja, nemsokára halott leszhttp://www.life.hu/drlife/20180315-aggodnak-phil-collinsert-ha-igy-folytatja-nemsokara-halott-lesz.htmlAggódnak a barátai Phil Collinsért. Attól félnek, hogy a Genesis egykori frontembere már sosem fog talpra állni. Legutolsó fellépésén már csak ülve tudott énekelni.Dr. Life--A bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi elárulja a megfázás leghatásosabb ellenszereithttp://www.life.hu/drlife/20180313-a-bukki-fuvesember-elarulja-a-megfazas-leghatasosabb-ellenszereit.htmlTél végén-tavasz elején még mindig gyakoriak lehetnek a kellemetlen megfázások, a bedugult orr, a kaparó torok. Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember gyűjtött össze néhányat azokból a gyógynövényekből, amelyek segítenek gyorsan kilábalni a megfázásos megbetegedésekből. Ha bodza, menta és kakukkfű van otthon, már sokat tettünk a megelőzésért! Dr. Life--Kulka János 3. Magyar Filmdíj gáláján díjat adott át és nyilvánosan szerepelthttp://www.life.hu/drlife/20180313-kulka-janos-3-magyar-filmdij-galajan-dijat-adott-at.htmlKulka János két évvel ezelőtt kapott stoke-ot. Szerencsére a legendás színész már túl van a nehezén, a 3. Magyar Filmdíj Gálán díjat adott át.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.