Lefogyott a csokifüggő nő, Amy Wilson: így néz ki most

függő csokoládé fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 50 kilót fogyott Amy Wilson, aki leszokott a csokiról és a gyorskajáról. Elmondása szerint függő volt, és soha, egyetlen egyszer sem mondott nemet a cukros dolgokra és az olajban sült ételekre. Sőt, olyan is volt, hogy napokig csak csokoládét evett.

Amy mindig tudta, hogy túlsúlyos, de sosem érdekelte igazán. A fordulópontot az hozta meg az életében, hogy a barátnője felkérte koszorúslánynak. Ekkor gondolt először fogyókúrára, 108 kilósan. Azt hitte, hogy sikerül majd leadni a felesleges kilókat úgy, hogy számolja a kalóriákat, de a csokoládéfüggősége megakadályozta ebben. Aztán csatlakozott a Slimming World szervezethet, és megváltozott az élete. Az első héten mindössze egy kilót fogyott, amit a másodikon vissza is hízott, de nem adta fel. A harmadik héten aztán lement róla két kiló, és ez meghozta az áttörést.


Amy most 50 kiló, és sokkal egészségesebben étkezik, ügyel arra, hogy az ételeket maga készítse el. A csokiról és a gyorsakjáról végleg lemondott - írta a Bors a BurtonMail nyomán.

Ilyen betegségekkel kerültek kórházba a Kardashian család tagjaihttp://www.life.hu/drlife/20180312-ilyen-betegsegtol-szenvednek-a-kardashian-csalad-tagjai.htmlAllergia, súlyos vesebetegség, kínzó bőrbetegségek és kiütések...Nézzük, hogy milyen okokkal kerültek kórházba a Kardashian család tagjai. Dr. LifeAFPA 100 éves Matilda Curcia állítja: a sör és a sült krumpli a hosszú élet titkahttp://www.life.hu/drlife/20180316--a-100-eves-matilda-curcia-allitja-a-sor-es-a-sult-krumpli-a-hosszu-elet-titka.htmlA 100 éves Matilda Curcia azt állítja, minden este elfogyaszt egy doboz sört és egy nagy tál sült krumplit. Szerinte ez tartja őt fitten és ez a hosszú élete titka. Dr. LifeOrigoSzívműtéten esett át Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajoshttp://www.life.hu/drlife/20180316-szivmuteten-esett-at-pecsi-ildiko-ferje-szucs-lajos.htmlEddig csak azt lehetett tudni, hogy komoly, életmentő műtéten esett át Pécsi Ildikó férje Szűcs Lajos, de most az is kiderült, mi volt a baj. Dr. Life--4 évig nem tudták, mi Éva baja, végül egy hólyagtükrözés tárta fel az igazságothttp://www.life.hu/drlife/20180312-4-evig-nem-tudtak-mi-a-baja-vegul-egy-holyagtukrozes-tarta-fel-az-igazsagot.htmlGyovai Évát valamivel több, mint négy éven keresztül küldözgették (magán- és állami intézménybe egyaránt) hol az urológiára, hol a nőgyógyászatra. Hiába bizonygatta, hogy elviselhetetlen fájdalmak gyötrik, betegségének pontos diagnosztizálására majdnem öt évet kellett várnia. Nemrégiben egy nyilvános Facebook-posztban számolt be az esetéről. Azóta közel 500 magyar nő csatlakozott az általa alapított csoporthoz. Ők szinte mindannyian ugyanabban a fájdalmas hólyag szindrómában szenvednek. Dr. LifePokorny Lia lebetegedett, elmaradt a március 15-i előadás a Centrál színházbanhttp://www.life.hu/drlife/20180316-pokorny-lia-lebetegedett-elmaradt-a-marcius-15-i-eloadas-a-central-szinhazban.htmlBetegség miatt maradt el a Centrál színház március 15-i előadása: Pokorny Lia színésznő ágynak esett. Dr. Life--Elviselhetetlen betegség keseríti meg Shia LeBeouf életéthttp://www.life.hu/drlife/20180315-elviselhetetlen-betegseg-keseriti-meg-shia-lebeouf-eletet.htmlA Transformers és a Tőzsdecápák sztárja, Shia LeBeouf megrendítő vallomást tett: fegyverrel alszik, mert poszttraumatikus stressz szindrómában szenved. Azt is elmondta, miért alakult ki nála a betegség.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.