Az amerikai Tia Freeman a Youtube segítségével adott életet gyermekének egy szállodában

Forrás: Twitter/Tia Freeman -
YouTube szülés gyerek szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves amerikai Tia Freeman törökországi nyaralása alatt szülte meg gyermekét a szállodai szobájában. Előtte azért megnézte Youtube-on, hogyan is kell ezt csinálni.

A 22 éves Tia Freeman az Egyesült Államokból utazott nyaralni Németországba, de egy napot Törökországban is eltöltött. A fiatal nő már az oda úton sem érezte teljesen jól magát, de azt hitte, csak a rossz volt a hal, amit a repülőn felszolgáltak. Csak a leszállás után, az ellenőrzéskor jött rá, hogy ezek bizony már a fájások. Mivel nem a reptéren akart megszülni, gyorsan a szállodai szobájába ment.
Ahelyett, hogy segítséget kért volna, inkább a Youtube-on nézett körül, hogy találjon néhány tippet a szüléssel kapcsolatban.

Az amerikai Tia Freeman a Youtube segítségével adott életet gyermekének Forrás: Twitter/Tia Freeman

Később a Twitter-oldalán osztotta meg, hogyan adott életet gyermekének: engedett egy kád vizet és magához vett két törölközőt. Az egyiket a saját szájába tömte, a másikat pedig a gyermeknek tette félre.

A vajúdás nem tartott sokáig, néhány tolás után meg is érkezett a gyermek,

ám Tia bevallotta, borzalmas fájdalmat érzett. Szerencsére azonban a kicsi egészségesen jött a világra, már csak

a köldökzsinór elvágására kellett megoldást találni, végül egy sterilizált cipőfűzőt választott.

Az újdonsült anyuka lepihent a szülés után, másnap azonban rájött, hogy így nem mehet haza: ezért elment a rendőrségre, akik nagyon segítőkészek voltak, és kórházba is szállították őket. Hazatérve pedig a rokonság várta őt a reptéren. Az újszülött a Xavier Ata Freeman nevet kapta - írta meg az Independent.

Egy Parkinson-kóros férfi agyműtétét közvetítették élőben a pécs klinikáról: videó (18+)http://www.life.hu/drlife/20180426-egy-parkinson-koros-ferfi-agymutetet-kozvetitettek-eloben-a-pecs-klinikarol-video-18.htmlA most 43 éves Karácsony István motorozás közben vette észre, hogy bal lába magától remeg. Később Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála. A pécsi Idegsebészeti Klinikán csütörtökön élőben közvetítették a műtéte egy részét. Az operáció közben a férfi ébren volt. Dr. Life--A Feleségek luxuskivitelben Tündéjének itthon menthetik meg a méhéthttp://www.life.hu/drlife/20180426-a-felesegek-luxuskivitelben-tundejenek-itthon-menthetik-meg-a-mehet.htmlPolgár Tünde és családja nőgyógyászati probléma miatt költözött az USA-ból Magyarországra. Úgy tűnik, csak itthon menthetik meg a méhét. Őszintén vallott betegségéről és a kezelések mellékhatásairól. Dr. Life--Újra kórháza került Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/drlife/20180426-korhaza-kerult-pecsi-ildiko.htmlÚjra kórházba került Pécsi Ildikó. Egyelőre nem tudni a pontos diagnózist, mindenesetre az biztos, hogy az évek óta húzódó családi problémák állnak a betegség hátterében. Dr. Life--Varga Feri cukorbeteghttp://www.life.hu/drlife/20180425-varga-feri-cukorbeteg-balassy-betty.htmlVarga Feri most először mesélt arról, hogy pár hónapja cukorbetegséget diagnosztizáltak nála az orvosok. Dr. LifeOrigoZalatnay Sarolta szeretné, ha lányának természetes úton születne gyermekehttp://www.life.hu/drlife/20180425-zalatnay-sarolta-szeretne-ha-lanyanak-termeszetes-uton-szuletne-gyermeke.htmlZalatnay Sarolta elárulta, szeretné, ha örökbe fogadott lánya természetes úton esne teherbe. Az énekesnőnek hiába volt 12 beültetése, mindannyiszor elvetélt. Dr. LifeOrigoPokorny Lia betegség miatt több előadást is lemondott: hangszálgyulladása vanhttp://www.life.hu/drlife/20180425-pokorny-lia-hangszalgyulladasa-miatt-tobb-eloadast-is-lemondott.htmlPokorny Lia sajnos nem állhatott színpadra, több darabot is le kellett mondani méghozzá azért, mert a színésznő beteg. Dr. LifeFotó: M.Schmidt János – Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.