hangszálgyulladás színház Pokorny Lia előadás beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pokorny Lia sajnos nem állhatott színpadra, több darabot is le kellett mondani méghozzá azért, mert a színésznő beteg.

A rajongóknak nélkülözniük kellett néhány darabot az Átrium színház repertoárjából, pontosabban azokat, melyekben Pokorni Lia szerepel. A színésznő ugyanis betegsége miatt kénytelen volt lemondani néhány előadást, és úgy tűnik, hétvégére sem gyógyul meg még a színésznő. Két előadásából csak az egyik lesz megtartva. Jobbulást!

Pokorny Lia nincs jól "Fotó: M.Schmidt János – Origo "

A színház a Facebookon értesítette a nézőket a változásról. "Pokorny Lia akut hangszálgyulladás miatt az elmúlt időszakban több előadást is lemondott. Orvosi javaslatra az április 29-ére, vasárnapra kitűzött Pillanatfelvétel előadások közül csak az egyik előadást, az este 19:30 órakor kezdődőt tudja vállalni" - írták.

Vicky Whitingot furcsa dolgot borították ki, kiderült, hogy autistahttp://www.life.hu/drlife/20180424-vicky-whitingot-furcsa-dolgot-boritottak-ki-kiderult-hogy-autista.htmlKortársai furcsának találták a most 26 éves Vicky Whitingot, akit a legmeglepőbb dolgok borítottak ki. Megállapították, hogy autista, ma már elfogadja magát, boldog házasságban él. Dr. Life--Egy amerikai befektetési bank kimondta: nem jó üzlet, ha hamar meggyógyulunkhttp://www.life.hu/drlife/20180424-egy-amerikai-befektetesi-bank-kimondta-nem-jo-uzlet-ha-hamar-meggyogyulunk.htmlA Goldman Sachs amerikai befektetési bank a közelmúltban kiadott egy jelentést, melyben figyelmezteti a befektetőket arra: a biotechnológia nem a legjobb üzlet, hiszen a gyors gyógyulás kevesebb bevételt eredményez. Dr. Life--Jude Carrington beteg lesz, ahányszor csak enni kaphttp://www.life.hu/drlife/20180424-jude-carrington-beteg-lesz-ahanyszor-csak-enni-kap-amerikaban-tudnak-csak-kezelni.htmlEgyetlen falatot sem tudni enni anélkül, hogy ne betegedne meg az ötéves Jude Carrington, ezért kizárólag mesterségesen, egy csövön keresztül tudják táplálni szülei. Ahhoz, hogy Amerikába utazzanak egy speciális klinikára, 40-50 ezer fontra (14-18 millió forint) lenne szükségük. Dr. LifeOrigoA tükör előtt szedte ki magából mellimplantátumait egy nő (18+)http://www.life.hu/drlife/20180424-a-tukor-elott-szedte-ki-magabol-mellimplantatumait-egy-no.htmlElege lett a túl nagy mellimplantátumból, ezért saját maga operálta ki testéből a szilikont egy nő. Dr. LifeThinkstockPolgár Tünde egészségügyi probléma miatt költözött haza Amerikábólhttp://www.life.hu/drlife/20180424-polgar-tunde-egeszsegugyi-problema-miatt-koltozott-haza-amerikabol.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplői babaváró bulin vettek részt, hiszen két kismama is van a csapatban. Ugyan Vasvári Vivien kisbabája a felvétel óta már megszületett, Smaltig Dalma még mindig várandós. Az összejövetelen Polgár Tünde elárulta, miért költöztek haza Amerikából. Dr. Life--Elkapart anyajegy okozhatta a daganatot Bebe nyakán, megoperáltákhttp://www.life.hu/drlife/20180424-elkapart-anyajegy-okozhatta-a-daganatot-bebe-nyakan-megoperaltak.htmlMég várja a citológiai eredményt Bebe, akinek nyakát daganat miatt műtötték. Azt mondja, hogy jól van, már koncertezett is azóta. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.