Halász Gábor csak a stroke-ja után lett jóban az édesanyjával

2018.05.17. 14:00

Halász Gábor, a Barátok közt egykori sztárja majdnem két éve kapott agyvérzést, ami egy váratlan pozitív fordulatot is hozott az életében: jóban lett édesanyjával.

Augusztusban lesz két éve, hogy Halász Gábor agyvérzést kapott. A Barátok közt egykori sztárja azóta teljesen felépült, és boldog, hogy túlélte a súlyos betegséget. Örülök, hogy élek, és bár jobban vagyok, rögös út vezetett odáig, ahol most tartok. Heti kétszer-háromszor hét kilométert futok, újra megtanultam biciklizni, a fővárosban is szinte csak két keréken járok. És mindenkinek igyekszem segíteni, hogy a példám erőt adjon: a stroke után igenis, ki lehet törni a kalitkából, bár az azután következő szörnyű állapotról ma sem jó beszélni. Én megúsztam a depressziót, de nem minden sorstársam ilyen szerencsés" – mondta a Hot! MagazinnakGábor, aki édesanyjával a betegsége után lett igazán jóban. 

Halász Gábort agyvérzése hozta össze édesanyjával"Forrás: TV2 "

„Amikor stroke-ot kaptam, és magatehetetlenül feküdtem a kórházi ágyon, annyira szégyelltem magam, hogy szinte könyörögtem az orvosnak, értesse meg az anyámmal: nem láthat ilyen állapotban. Amikor már a saját lábamon képes voltam felmenni a lépcsőn, megkértem egy barátomat, hogy vigyen el hozzá Szegedre, akkor láthatott először" – árulta el a polgármester, aki azóta nagyon jó viszonyban van anyukájával. Előtte sosem volt bensőséges kapcsolatunk, nagy akaratú gyerekként az egész fiatalkoromat harcokkal töltöttük, és pedagógusgyerekként mindig úgy éreztem, hogy ridegtartásban vagyok, hiszen főleg kritikák jutottak nekem osztályrészül. Egy betegség kellett ahhoz, hogy közel kerüljünk egymáshoz, de ma már olyan mély és bensőséges a kapcsolatunk, amiről nem is tudtam, hogy anya és fia között létezhet ilyen. Nekem csak negyvenhat éves korom után adatott meg az a szeretet, amire egész életemben vágytam. Igyekszem is kihasználni" – mondta Gábor.

Halász Gáborbetegségstrokekapcsolatanya