plasztikai műtét fogyás mellek Molnár Anikó mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mellplasztikára készül Molnár Anikó: a mindennapokban nagyon zavarják méretes keblei, ezért hamarosan kisebbítő műtétre vállalkozik.

Mint arról a Life.hu is beszámolt, Molnár Anikó egy boldogtalan párkapcsolat miatt hízott 105 kilósra. Szakítása után azonban új életet kezdett és alaposan lefogyott. Korábban azt nyilatkozta, hogy egy fenékplasztikát is bevállalna, most pedig elárulta, hogy nagyon zavarják a mindennapokban a nagy mellei, ezért úgy tervezi, hamarosan kés alá fekszik.

Megérett bennem az elhatározás, hogy lefogyjak. Így nincs mese, diétázni és mozogni kell. Újra jó csajnak akarom érezni magam! Ehhez idővel az is kell majd, hogy kés alá feküdjek. Kisebb melleket szeretnék, már beszéltem is egy plasztikai sebésszel, aki szerint ennek semmi akadálya. Az implantátum marad, hiszen anélkül túlságosan megereszkednének a kebleim. Jelenleg 100F-es melltartót hordok, ezt még kimondani is sokkoló" - árulta el Molnár Anikó a hot! magazinnak.Mint mondja, hiába fogyott le, egyelőre nem elégedett önmagával. Szerencsére újra vannak céljai, szeretne tovább fogyni és bízik benne, hogy hamarosan újra rátalál a boldogság.

Szeretném megélni a nőiességemet, de egyelőre nem megy. Vállalom magam, mert ez vagyok én, de ettől még nem szívesen nézek a tükörbe, mert rondának látom magam. Ez az elmúlt öt év annyira mély nyomot hagyott bennem, hogy torzult az önképem. Sokkal előbb észhez kellett volna térnem, túl sokáig hagytam, hogy bántsanak. A vége felé már élni sem volt kedvem, elvesztettem önmagam. De minél több idő telik el a szakítás óta, annál jobban vagyok. Ismét vannak előttem célok, álmok. És keresem a megoldást, miként tudnék további 15 kilótól megszabadulni. Inzulinrezisztenciával küzdök, ami megnehezíti a dolgomat."

Yvonne Dederick új vállalkozást indított: társkereső oldalt készíthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-yvonne-dederick-uj-vallalkozast-inditott-tarskereso-oldalt-keszit.htmlYvonne Dederick új dologba vágta a fejszéjét, szeretné megreformálni a társkereső oldalakat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoOrbán Józsihoz visszatért fiatal szerelme, Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20180517-orban-jozsihoz-visszatert-fiatal-szerelme-andrea.htmlOrbán Józsi visszakapta fiatal barátnőjét. Andrea személyes problémák miatt hanyagolta kedvesét egy hónapig, de most visszatért hozzá. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf szerelmes volt Pikali Gerdábahttp://www.life.hu/sztarok/20180517-nemeth-kristof-szerelmes-volt-pikali-gerdaba.htmlNémeth Kristóf nagyon sokáig nem vallotta be Pikali Gerdának, amikor mégis megtette, hatalmas meglepetés érte: kiderült, hogy annak idején a színésznő is viszonozta érzéseit. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa újra férjhez mennehttp://www.life.hu/sztarok/20180517-demcsak-zsuzsa-ujra-ferjhez-menne-hazassag.htmlDemcsák Zsuzsa elárulta, néha elege van az egyedüllétből és szívesen férjhez menne újra. TV + Sztárok--VV Fanni után már külföldön is nyomoznakhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-vv-fanni-utan-mar-kulfoldon-is-nyomoznak.htmlÚgy tűnhet, hogy nincs haladás VV Fanni-ügyében, pedig a nyomozók nagy erőkkel keresik a lány maradványait, már külföldön is. Minden rendelkezésükre álló technikát alkalmaznak, hogy felderítsék az ügyet.TV + Sztárok--Tóth Vera bártan levetkőzik egy férfi előtt: már nem feszenghttp://www.life.hu/sztarok/20180517-toth-vera-bartan-levetkozik-egy-ferfi-elot-mar-nem-feszeng.htmlTóth Vera életét teljesen megváltoztatta fogyása. Ma már nem fél levetkőzni egy férfi előtt, és a strandszezon sem tölti el feszültséggel és idegességgel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.