Haumann Péter másodszor is eltörte a kezét

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
csonttörés színész-rendező kéztörés Haumann Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly szinte ugyanekkor és idén is eltörte a kezét Haumann Péter színész, így ismét meghiúsult, hogy otthagyja kéznyomát a Filmesek falán, a Zamárdiban található kertmoziban. 

Már tavaly szerették volna a Zamárdiban található kertmozi munkatársai, ha Haumann Péter színész otthagyja kéznyomát a Filmesek falán, ám a színész akkor eltörte a kezét.

Idén ismét felkérték, ám Haumann csontja ismét törött, szintén a karja. A Bors megkereste, ám nem akart nyilatkozni, a kertmozi munkatársa viszont igen.

Haumann Péter másodszor is eltörte a kezét Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Sajnos a kezét törte a művész úr, így nem tudta teljesíteni a felkérést, pedig nagyon vártuk. Pontosan megismétlődött a tavalyi eset, de nem baj, kivárjuk, hogy meggyógyuljon, és adjon egy lenyomatot. Nagy tisztelői vagyunk Haumann Péternek, feltétlenül szeretnénk a jövő nemzedékeinek megőrizni a kéznyomát" - mondta a kertmozi munkatársa, ahol olyan hírességek hagyják ott a kéznyomukat, akik kötődnek a Balatonhoz és Zamárdihoz. Haumann Péternek is évek óta van háza a településen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.