Kálloy Molnár Péter kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kálloy Molnár Péterhez a szünetben hívtak mentőt, végül nem tudta folytatni az előadást. A kollégák nem vettek észre semmit az első felvonás alatt.

Nem mindennapi emberi drámának lehettek szemtanúi vasárnap este a Budapesti Operettszínház nézői, ugyanis rohammentővel szállították el előadás közben Kálloy Molnár Pétert - írja a Bors.

Forrás: Origo

Az egyik néző a közösségi oldalon számolt be az eseményekről. A második felvonásra visszatérő közönség hiába várta, hogy felgördüljön a függöny. Már épp tapssal tiltakoztak volna a késés miatt, amikor bemondták, hogy Kálloy Molnár Péter rosszul lett, és helyette Földes Tamás folytatja az előadást. Egy ideig még várniuk kellett, amíg Földes beér a színházba, és átveszi Kálloy helyét a második felvonásban.

A színfalak mögött azonnal kezelésbe vették Pétert, akit perceken belül szakszerű ellátásban részesítettek a mentők, és rögtön kórházba szállították. A rosszullét okáról pontos információink nincsenek, meg nem erősített hírek szerint mellkasi fájdalmakra panaszkodott a színész. A Bors elérte a darab egyik szereplőjét, akit sokkoltak a történtek.

"Nem vettünk észre semmit Péter rosszullétéből, de a szünetben láttuk, hogy valami nagyon nincs rendben, és alig pár perc múlva már a mentők is megérkeztek. Nagyon izgulok érte, remélem, semmi komolyabb baja nem lesz" – mondta a darab egyik szereplője. A lap a színészt és családját nem érte el, a színház pedig nem tud semmi biztosat mondani a művész állapotáról. A hivatalos oldalán azonban hétfő délután már közzétették, hogy a Dunakeszi Teátrumban a betegsége miatt elmarad a Kövek a zsebben című darab mára meghirdetett előadása, amelynek jegyei visszaválthatók.

Survivor: Emese távozott a Holtak szigetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-survivor-emese-tavozott-a-holtak-szigeterol.htmlFontos naphoz érkeztek a Holtak Szigetének játékosai: újabb párbaj várt rájuk, ami több körből állt. Minden körben egy-egy játékos küzdött meg egymással. A feladatuk az votl, hogy az ellenfélről leszedjék a zászlót, azonban a szemük be volt kötve, így csak a fülükre hagyatkozhattak.TV + SztárokOrigoKukacokkal teli szendvicset kapott egy asszony New Jerseybenhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-kukacokkal-teli-szendvicset-kapott-egy-asszony-new-jerseyben-dunkin-donut.htmlKrystle két szendvicset vásárolt a New Jerseyben található Dunkin Donut gyorsétteremben. Miután a fia megette az egyiket, ő is nekikezdett a sajátjának, de undorító látvány fogadta. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Tavaly a mentorházig jutott, most újra színpadra állt Kovács Palihttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-tavaly-a-mentorhazig-jutott-most-ujra-szinpadra-allt-kovacs-pali.htmlA szombathelyi Kovács Pali tavaly a mentorházig jutott, idén szerette volna megmutatni, hogy több van benne, de a Linkin Park In The End című száma nem hozta meg számára a szerencsét. TV + SztárokOrigoKibékülhet Weisz Fanni és édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181028-kibekulhet-weisz-fanni-es-edesanyja-agnes.htmlHosszas harc után Fanni a közelmúltban megkereste édesanyját. Elképzelhető, hogy kibékülnek egymással. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Macsinga Szandra minden idők egyik leghamisabb produkcióját hozta elhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-macsinga-szandra-minden-idok-egyik-leghamisabb-produkciojat-hozta-el.htmlMacsinga Szandra ha híres énekes lesz, akkor szeretné megnyerni az Arany Málnát. Elmondta, picit izgult produkciója közben, de szerinte a hangja nem csúszott el, és ott, ahol kellett „frankón becsukta a szemét”. TV + SztárokOrigoTóth Gabi: "Lehet, hogy eddig még nem voltam szerelmes"http://www.life.hu/sztarok/20181027-toth-gabi-lehet-hogy-eddig-meg-nem-voltam-szerelmes-krausz-gabor.htmlAz énekesnő Lilunak mesélt jelenlegi kapcsolatáról, Krausz Gáborral. Elmondta, úgy érzi, most szerelmes először igazánTV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.