X-Faktor: Macsinga Szandra minden idők egyik leghamisabb produkcióját hozta el

Gáspár Laci X-Faktor 2018
Macsinga Szandra ha híres énekes lesz, akkor szeretné megnyerni az Arany Málnát. Elmondta, picit izgult produkciója közben, de szerinte a hangja nem csúszott el, és ott, ahol kellett „frankón becsukta a szemét”.

Nem kímélték Macsinga Szandrát a mentorok. Olyannyira, hogy Gáspár Laci egyenesen megkérte a 25 éves anyukát, ne kínozza 5 éves kisfiát se a hangjával. „Ha énekelni akarsz, felejtsd el” – mondta neki Laci, a lány azonban nagyon nehezen értette meg, hogy nincs helye a tehetségkutató színpadán.

Vállalja a DNS-tesztet D. Nagy Lajos, hogy kiderüljön, Balázs nem a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20181028-vallalja-a-dnstesztet-d-nagy-lajos-bikini-zenesz-hogy-kideruljon-balazs-nem-a-fia.htmlA Bikini frontembere nyolc éven át tűrte, hogy egy férfi azt állítsa, ő a balkézről született, eltitkolt gyermeke. D. Nagynál betelt a pohár, előbb perrel fenyegette meg az RTL Klubot, miután direkt castingon behívták a zenei tehetségkutatójukba a férfit. TV + Sztárok--Palácsik Lilla és férje saját lakásra gyűjtenek, a luxus nem érdekli őkethttp://www.life.hu/sztarok/20181027-palacsik-lilla-es-ferje-sajat-lakasra-gyujtenek-a-luxus-nem-erdekli-oket.htmlPalácsik Lillát, Vajna Timi 25 éves húgát a TV2 A legbátrabb páros műsorából most már az egész ország ismeri. A lány, akárcsak férje, Tamás, közgazdász, de leginkább fotózással foglalkozik. TV + SztárokOrigoDiana hercegnő élete szerelmének a testőrét, Barry Mannakee-t tartotta http://www.life.hu/sztarok/20181027-diana-hercegno-elete-szerelmenek-a-testoret-barry-mannakee-tartotta.htmlAzt az egész világ tudja, hogy Dianának nem Károly volt élete szerelme, most azonban kiderült, hogy ki az a férfi, akit a hercegnő mindenkinél jobban szeretett. TV + Sztárok--Pucér képet posztolt Tóth Andiról Szabó Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-pucer-kepet-posztolt-toth-andirol-szabo-adam-enekes.htmlBár nem sok minden látszik, mégis csak pucér ezen a képen Tóth Andi. TV + SztárokOrigoBaki a Survivorben: visszatért a Bayaniba a már Holtak szigetére távozott Benihttp://www.life.hu/sztarok/20181027-baki-az-survivorben-a-bayani-torzsben-falatozott-a-holtak-szigetere-tavozo-beni.htmlNincs mindig könnyű dolguk a valóságshow-k szerkesztőinek, amikor is 24 óra anyagából kell egy-egy a nézők számára is érdekes adást összerakniuk, ami a Survivorre is igaz, ahol a játékokon kívül egyik nap pont olyan, mint a másik. Így aztán nem csoda, hogy néha egy-egy kisebb-nagyobb baki is becsúszik, mint ahogy az a péntek esti adásban is történt. TV + SztárokOrigoIsmét balhét csapott az X-Faktor színpadán Hörcher Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-ismet-balhet-csapott-az-xfaktor-szinpadan-horcher-laszlo.htmlBiztonsági őrnek kellett kivezetnie az egyik versenyzőt a stúdióból, miután a mentorok meg sem hallgatták a produkcióját. Hörcher László ugyanis nem először jelentkezik az X-Faktorba, így már bebizonyosodott, hogy nem való az RTL Klub tehetségkutatójába. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.