Futás közben lett rosszul lett Rákóczi Feri: a szívével lehet a baj

Forrás: BENCE BARSONY -
Olaszország szívbetegség maraton futás Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákóczi Feri Olaszországban készült lefutni a maratont, már másodszor életében, ám csak gyalog tudta befejezni a 42,2 km-es távot - tudta meg a Blikk.

"Jól éreztem magam, és az idő is jó volt. Úgy vágtam bele, hogy ezt a maratont szétszedem, és a futás is jól ment. Ott elenyésző a szintemelkedés, nem is erőltettem meg magam. Átlagban hat perc alatt voltam túl egy kilométeren, és folyamatosan 140 körüli értéket mutatott a pulzusmérőm, ami az én méreteimhez képest normálisnak mondható. Aztán 12 kilométer lefutása után hirtelen felugrott 180-ra a pulzusom, és hiába lassítottam, nem akart lejjebb menni. Gyaloglás közben is 150 körül volt a pulzusom, ezért a célba érésem után felhívtam az edzőmet. Elmondtam neki, mi történt, és gyorsan kizártuk, hogy túlfutottam volna magam, azaz hogy a versenyláz miatt szökött magasba a pulzusom. Ő rejtett szívelégtelenségre gyanakodott, amin csodálkoztam, hiszen uszkve négy éve futok, és még nem volt ilyen problémám, de megfogadtam, kivizsgáltatom" - mesélte a lapnak a műsorvezető, aki biztosan felkeres egy kardiológust, 50 környékén már játszadozik ilyesmivel.

Eltűntek Meghan Markle bütykei: műtéten eshetett át a hercegnéhttp://www.life.hu/drlife/20181105-eltuntek-meghan-markle-butykei-muteten-eshetett-at-a-hercegne.htmlMeghan Markle a közelmúltban leműttethette a bütykeit. A rajongók ugyanis műtéti heget fedeztek fel a lábfején. Dr. Life--Már egy doboz energiaital elfogyasztása is károsan hat a szervezetrehttp://www.life.hu/drlife/20181105-mar-egy-doboz-energiaital-elfogyasztasa-karosan-hat-a-szervezetre.htmlKiderült, hogy már egy doboznyi energiaital elfogyasztása is károsan hat az egészségünkre. Dr. Life--Súlyos következményei lehetnek a kialvatlanságnakhttp://www.life.hu/drlife/20181105-sulyos-kovetkezmenyei-lehetnek-a-kialvatlansagnak.htmlEgy 2016-os felmérés szerint az amerikaiak egyharmada hét óránál is kevesebbet alszik. Ez azonban hosszú távon súlyos következményekkel járhat. Dr. LifeOrigoKiderült, melyik a repülőgép legmocskosabb része: tele van baktériumokkalhttp://www.life.hu/drlife/20181105-kiderult-melyik-a-repulogep-legmocskosabb-resze-tele-van-bakteriumokkal.htmlKiderült, melyek a repülőgép legkoszosabb részei. Dr. LifeThinkstockEndometriózisáról vallott egy fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20181105-endometriozisarol-vallott-egy-fiatal-lany.htmlSinead endometriózisban szenved, és közösségi oldalán szeretne támogatást nyújtani a sorstársainak. Dr. LifeOrigoIlyen változásokon esik át a hüvelyed az évek alatthttp://www.life.hu/drlife/20181105-ilyen-valtozasokon-esik-at-a-huvelyed-az-evek-alatt.htmlA kor nem csak külsőleg látszik meg a nőkön, velük együtt a hüvelyük is öregszik: ezekre a tünetekre kell számítani. Dr. LifeOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.