A legbátrabb páros drog Aurelio drogfüggő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori sztárja, Aurelio őszintén vallott élete azon időszakáról, amikor még drogfüggő volt.

A legbátrabb páros második évadának szereplője, Aurelio nem titkolja, hogy a ValóVilág megnyerése után teljesen besokallt. Hiába a luxuslakás, az autó és a sok millió forint, egyszer csak rádöbbent, hogy a kábítószer rabjává vált. Egy tragédia, édesapja halála térítette csak észhez.

Ott ültem huszonnégy évesen egy kétszázhetven négyzetméteres házban teljesen egyedül, és tudtam, hatalmas bajban vagyok, és itt most nem a felelősségre vonásra gondolok, hiszen akkor ébredtem rá, hogy tulajdonképpen az életemmel játszok. Mai fejjel ki merem jelenteni, ha édesapám még élne, mára már biztosan ő temetett volna el engem. Hiszen a halála előtt már napi kettő, esetenként pedig akár négy gramm kokaint toltam. Apám halála napján fogadtam meg, hogy leteszem a drogokat, és azóta tiszta vagyok" – nyilatkozta a Ripostnak.

Aurelio drogfüggőségéről vallott Forrás: Facebook/VV Aurelio
Hamisnak tartják Némedi Mari végrendeletét: 100 milliós vagyon a téthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-hamisnak-tartjak-nemedi-mari-vegrendeletet-100-millios-vagyon-a-tet.htmlNémedi Mari Terry Black örökbefogadott kislányára hagyta minden vagyonát, de úgy tűnik, valami nincs rendben a végakaratával... TV + SztárokOrigoValóVilág: Reni bevallotta az igazat Rolinak, férfinak születetthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-valovilag9-reni-bevallotta-az-igazat-rolinak-ferfinak-szuletett.htmlMInden eddiginél erősebben indított a ValóVilág9. Alig telt el pár nap, de már megtörtént az első szex, a játékosok ledobták a ruhájukat, sőt, a mentők is jártak a Villában. TV + SztárokOrigoSzakított párjával Rippel Feri: 9 hónapig voltak együtt Viktóriávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181109-szakitott-parjaval-rippel-feri-9-honapig-voltak-egyutt-viktoriaval.htmlAugusztus végén a pár még arról beszélt boldogan, hogy remélik, néhány éven belül szülők lesznek, így mindenki megdöbbent a szakításon. Úgy tudni, a távolságot nem tudta leküzdeni a szerelmük. TV + SztárokOrigoSurvivor: az utolsó pillanatban adta fel a versenyt Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20181109-survivor-az-utolso-pillanatban-adta-fel-a-versenyt-alexandra.htmlA második elődöntő közben adta fel a játékot a legjobb négy közé jutott szigetlakó, Alexandra. TV + SztárokOrigo Fanni és Dávid a Survivor finalistái: pénteken este kiderül, ki nyeri meg a fődíjathttp://www.life.hu/sztarok/20181109--fanni-es-david-a-survivor-finalistai-penteken-este-kiderul-ki-nyeri-meg-a-fodijat.htmlA két izgalmas és fordulatos elődöntő végeredményeként Fanni és Dávid jutott be a Survivor Fináléjába, ahol a túlélő cím és a 20 millió forint a tét. TV + SztárokOrigoElőkerült Diana hercegné egyik képeslapjahttp://www.life.hu/sztarok/20181109-elokerult-diana-hercegne-egyik-kepeslapja.htmlNem csak jószívű és kedves, de remek humorérzékkel megáldott hercegné is volt Diana. Íme, egy képeslap, amely ezt bizonyítja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.