Ha 6 előtt kelsz, boldogabb és egészségesebb ember leszel

Forrás: Giphy -
boldogság korán kelés egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb tanulmány szerint egy egyszerű, hétköznapi rutin módosítása nagyon sokat segíthet abban, hogy az ember boldogabb és egészségesebb legyen.

Mindenki szeretne boldogabb és egészségesebb lenni, és a kutatók meg is találták azt, amivel ezt egyszerűen elérhetik az emberek. Se pénz nem kell hozzá, se különösebb felkészülés, csak egy kis elhatározás. Kiderült ugyanis, hogy azok az emberek, akik korán kelnek, nemcsak boldogabbak és egészségesebbek, de még a párkapcsolatuk is stabilabb. Ehhez pontosan 6 óra előtt kellene kipattanni az ágyból.

Ha korábban ébredsz, boldogabb lehetsz Forrás: Giphy

Dr. Bailey Bosch ausztrál pszichológus ezt azzal magyarázza, hogy ez a természetes életritmus, követve a napfényt.

Át tudod állítani a tested ritmusát, és imádni fog érte, ez ugyanis egy sokkal természetesebb, ősibb ritmus.

The Sun

Szívritmuszavara miatt mondja le a munkáit Várkonyi Andrea?http://www.life.hu/drlife/20181119-szivritmuszavara-miatt-mondja-le-munkait-varkonyi-andrea.htmlVárkonyi Andrea feladta műsorvezetői karrierjét és csak a pszichológusi munkáira koncentrál, de sajtóértesülések szerint egyre többször mondja le azokat is. Kiderült, mi állhat a háttérben. Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoEgészséges mellét is leoperáltatta a gyönyörű magyar modell, Szűcs Adriánahttp://www.life.hu/drlife/20181119-egeszseges-mellet-is-leoperaltatta-a-gyonyoru-magyar-modell-szucs-adriana.htmlA 27 éves Szűcs Adriána legyőzte a mellrákot. Kemoterápiás kezeléseket kapott, és a bal mellét leoperálták. A lány most úgy döntött, hogy az egészséges mellét is leveteti, mert egy génmutáció miatt többszörös esélye van arra, hogy a rák kiújuljon. Dr. LifeOrigoAlig bírt lábra állni a Csak show és más semmi adása után Pápai Joci: az ügyeleten kötött kihttp://www.life.hu/drlife/20181118-alig-birt-labra-allni-a-csak-show-es-mas-semmi-adasa-utan-papai-joci-az-ugyeleten-kotott-ki.htmlA minap Köllő Babettet kellett orvoshoz vinni a Csak show és más semmi adása után, most Pápai Joci sérült meg, olyannyira, hogy az ügyeleten kötött ki. Dr. Life--Baleset érte egy szórakozóhelyen Vajna Timit: leesett egy rodeóbikárólhttp://www.life.hu/drlife/20181118-baleset-erte-egy-szorakozohelyen-vajna-timit-leesett-egy-rodeobikarol.htmlTimi az Instagram-sztorijában osztotta meg, ahogy egy szórakozóhelyen felpattan egy rodeóbika hátára. Egy ideig állta a sarat, de lesett, és lehorzsolta a kezét. Dr. LifeOrigoRékasi Károlyt a milliós kártérítés sem vigasztalhatja meghttp://www.life.hu/drlife/20181117-rekasi-karolyt-a-millios-karteritest-sem-vigasztalhatja-meg.htmlHárom és fél évvel ezelőtt szenvedett motorbalesetet Rékasi Károly. A bíróság az autóst találta hibásnak, a színész több tízmilliós sérelemdíjat kér. Ám azt mondja, az egészségét ez sem pótolhatja. Dr. Life--A munkában is pihenhetünk napi 20 percet, a szívünknek is jót teszhttp://www.life.hu/drlife/20181116-a-munkaban-is-pihenhetunk-napi-20-percet-a-szivunknek-is-jot-tesz.htmlSzámos országban ismert a szieszta fogalma, amikor ebéd után néhány órára bezárnak az üzletek. Hazánkban ez nem divat, ám napi 20 perc délutáni pihenés is teljesen felfrissítheti az agyunkat. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.