Szívritmuszavara miatt mondja le a munkáit Várkonyi Andrea?

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
szívritmuszavar Várkonyi Andrea pszichológia munka tréning
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea feladta műsorvezetői karrierjét és csak a pszichológusi munkáira koncentrál, de sajtóértesülések szerint egyre többször mondja le azokat is. Kiderült, mi állhat a háttérben.

Várkonyi Andrea élete teljesen megváltozott. A Bochkor Gáborral való szakításuk után a tévétől is elbúcsúzott és csak a pszichológusi munkáira koncentrál, de úgy tűnik, mégsem sikerült teljesen erre összpontosítania. A Ripost állítása szerint ugyanis Andrea több csoportos tréningjén sem jelent meg, melyeket közösen tart egy pszichológus szaktekintéllyel. Ennek pedig a lap szerint egyre súlyosbodó szívritmuszavara az oka.

Várkonyi Andrea egészségi állapota miatt nem jelenik meg tréningjein? Fotó: Adrián Zoltán - Origo

„Andrea már nem először maradt távol, hiába várjuk őt, sajnos egy ideje nem vesz részt a tréningen. Úgy tudom, a lelki gondjai és az egészségügyi problémái miatt nem tart velünk. Reméljük, minél hamarabb visszatér” – mondta a lapnak egy bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.