Egészséges mellét is leoperáltatta a gyönyörű magyar modell, Szűcs Adriána

Forrás: facebook.com/adriana.szz -
modell Miss Balaton Szűcs Adriána masztektómia melleltávolítás rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves Szűcs Adriána legyőzte a mellrákot. Kemoterápiás kezeléseket kapott, és a bal mellét leoperálták. A lány most úgy döntött, hogy az egészséges mellét is leveteti, mert egy génmutáció miatt többszörös esélye van arra, hogy a rák kiújuljon.

Négy napja műttette meg magát Szűcs Adriána. A beavatkozás során eltávolították a jobb mellét, a korábban leoperáltba pedig inmplantátumot ültettek be. Adriána már várta a műtétet, úgy gondolja, hogy ez az ő egészégét szolgálja.

Mosolyogva küzdött a rákkal a 26 éves fotómodell, Szűcs Adriána Forrás: facebook.com/adriana.szz


„Genetikailag egy génmutáció miatt többszörös esélyem van arra, hogy kiújuljon a rák, így megelőzés céljából, a lelki nyugalmam megőrzésének érdekében az orvosaimmal közösen úgy döntöttem, hogy a másik, egészséges mellemet is eltávolíttatom. Nem könnyű, hiszen ha lenézel, másképp látod a tested. Ennek ellenére nem aggódom, hiszen nagyon jó helyreállító műtétek léteznek, ráadásul tudom, hogy mindez az én egészségemet szolgálja. Én sem gondoltam volna, hogy idáig eljutok: voltak komoly mélypontok, reménytelennek tűnő helyzetek, de most kezdtem igazán élni. Segíteni szeretnék másokon, továbbadni a tapasztalataimat, hogy emelt fővel is végig lehet csinálni egy ilyen szörnyű időszakot!” –
mondta a Blikknek a modell.

Adriánánál egy évvel ezelőtt diagnosztizáltak mellrákot. A Miss Balaton döntősei között úgy szerepelt, hogy már kemoterápiás kezelésekre járt. Júliusban eltávolították a bal mellét.Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.