Így él most a férfi, akinek 25 éve levágta a felesége a péniszét

Forrás: Getty Images/Consolidated News Pictures -
pénisz levágott pénisz bíróság kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszintén vallott az életéről az a férfi, akinek 25 évvel ezelőtt a felesége levágta a péniszét.

John Wayne Bobbittnek 1993-ban változott meg teljesen az élete: felesége egyik éjszaka levágta a péniszét. A férfi most az ABC műsorában vallott arról a bizonyos napról, valamint arról, hogyan is él most.

Bobbitt 25 évvel ezelőtt arra ébredt, hogy ömlik belőle a vér. A felesége, Lorena egy hirtelen mozdulattal levágta a péniszét, magával vitte a testrészt, és a semmi közepén kidobta az autójából. A férfi, elmondása szerint, miután rájött, mi történt, megpróbált higgadt maradni, összeszorította a sebet, és gyorsan felhívta a barátját, hogy vigye be őt a kórházba.

Bent az orvosok először azt hitték, a csuklója sérült meg, de aztán rájöttek, hogy más testrészéből ömlik a vér...

John Wayne Bobbittnak visszavarrták a péniszét Forrás: Getty Images/Consolidated News Pictures

Szerencsére a rendőrök megtalálták a péniszt, jégre tették, és így az orvosoknak sikerült azt visszavarrniuk. Bobbit állítja, azóta a nemi szerve hibátlanul működik, még pornófilmekben is szerepelt vele.

A nő azt vallotta akkor, a férje bántalmazta őt, és hirtelen elmezavar következtében cselekedett. Végül 45 nap kezelést kapott egy elmegyógyintézetben. A férfi azóta sem érti, Lorena hogyan úszhatta meg ennyivel.

Szélütést kapott Erdei Zsolt edzője, Szakos Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20181228-szelutest-kapott-erdei-zsolt-edzoje-szakos-jozsef.htmlNem volt felhőtlen a karácsony Erdei Zsolt számára, akinek nevelőedzője, Szakos József szélütést kapott. Dr. Life--Betegség miatt hízhatott meg Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/drlife/20181228-betegseg-miatt-hizhatott-meg-friderikusz-sandor.htmlAz utóbbi időben felszaladt néhány plusz kiló Friderikusz Sándorra. Most az a hír járja, hogy betegség állhat a hízás mögött. Dr. Life--Tourette-szindrómában szenved ez a lány: ő az egyik legsúlyosabb esethttp://www.life.hu/drlife/20181227-tourette-szindromaban-szenved-ez-a-lany-o-az-egyik-legsulyosabb-eset.htmlDokumentumfilm készült egy Tourette-szindrómában szenvedő lányról. Biancáé az egyik legsúlyosabb eset a világon. Dr. LifeOrigoRubint Réka édesapját kiengedték a kórházból, együtt ünnepelhettekhttp://www.life.hu/drlife/20181227-rubint-reka-edesapjat-kiengedtek-a-korhazbol-egyutt-unnepelhettek.htmlSzívműtéten esett át Rubint Réka édesapja. Karácsonyra azonban hazaengedték, együtt ünnepelhet a család. Dr. LifeOrigo5 tipp karácsony után a puffadás ellenhttp://www.life.hu/drlife/20181227-6-tipp-karacsony-utan-a-puffadas-ellen.htmlKarácsony után úgy érzed, teljesen tele a gyomrod? Már egy falat bejgli sem megy le a torkodon? A hasad olyan, mint egy lufi? Akkor olvasd el tippjeinket arról, hogyan csökkentheted a kellemetlen puffadást, bélgázokat. Dr. Life--Sas József minden előadását lemondta az egészségi állapota miatthttp://www.life.hu/drlife/20181227-sas-jozsef-minden-eloadasat-lemondta-egeszsegi-allapota-miatt.htmlJanuárban ünnepli 80. születésnapját Sas József, ünnepi műsort is készítettek az alkalomra, ám a fellépéseket le kellett mondania orvosai tanácsára. A színész egyetlen előadást tartott meg a programban, ám végül ezt sem vállalhatta el. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.