15 éves lett Leticia Calderon Down-szindrómás kisfia

betegség Leticia Calderón Down-szindróma születésnap gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leticia Calderon egy csodás bejegyzést tett közzé Down-szindrómás fia 15. születésnapja alkalmából.

Talán csak kevesen tudják, hogy a korábban Esmeraldát alakító színésznőnek, a most 50 esztendős Leticia Calderonnak a második házasságából két gyermeke született. Az idősebb fiú, Luciano, aki Down-szindrómával jött a világra, a napokban lett 15 éves. Ebből az alkalomból a büszke édesanya egy szívszorító bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, amelyhez egy fotót is csatolt: a két fiúval együtt látható rajta.

15 év csodálatos pillanatokkal, hangos nevetésekkel és ölelésekkel. 15 év tele boldogsággal és örömmel. Köszönöm, Luciano, szeretlek!”

Val Kilmer jobban van a torokrákja utánhttp://www.life.hu/drlife/20190221-val-kilmer-jobban-van-a-torokrakja-utan.htmlVal Kilmer nagyon hosszú ideig küzdött a torokrákkal, de úgy tűnik, már jobban van. Dr. Life--A szaglás szerepe az életmentésbenhttp://www.life.hu/drlife/20190220-az-orr-es-szaglas-szerepe-az-eletmentesben.htmlAz öt érzékszervünk közül nem a szaglást gondolnánk a legfontosabbnak, hiszen a legtöbb ember sokkal inkább hagyatkozik a hallására és a látására. Pedig az orrunknak nagyon is fontos szerepe van! Az érzelmek, a szexualitás és a kommunikáció terén betöltött funkcióján túl akár még életet is menthet: segíthet a lakástűz, a gázszivárgás vagy a romlott étel felismerésében. Dr. LifeOrigoHíres történelmi alakok és zsenik, akik különös betegségekben szenvedtekhttp://www.life.hu/drlife/20190219-hires-emberek-es-zsenik-akik-kulonos-betegsegekben-szenvedtek.htmlEgy krónikus betegség, legyen az testi vagy pszichés eredetű, bárki életét képes megkeseríteni. Ez alól pedig a múlt hírességei sem voltak kivételek, hiába a sok pénz, az ismertség, múltunk nagyjai is kénytelenek voltak szembenézni a rájuk nehezedő teherrel. Dr. LifeOrigoSzabó György, a bükki füvesember szerint gyógynövényekkel is segíthetjük a fogantatásthttp://www.life.hu/drlife/20190220-szabo-gyorgy-a-bukki-fuvesember-szerint-gyogynovenyekkel-is-segithetjuk-a-fogantatast.htmlSzámos problémára jelenthetnek gyógymódot a gyógynövények, ezeket igyekszik másokkal is megismertetni Szabó Gyuri bácsi, azaz a bükki füvesember. Most azoknak adott tanácsot, akik gyermekvállalás előtt állnak. Dr. LifeOrigoA szakértő szerint Diana nem volt várandós, amikor elhunythttp://www.life.hu/drlife/20190218-a-szakerto-szerint-diana-nem-volt-varandos-amikor-elhunyt.htmlTragikus autóbalesetben hunyt el Diana hercegnő 1997-ben. A halálát számos összeesküvés-elmélet övezi, többen úgy vélték, hogy várandós lehetett a baleset idején. Ezzel kapcsolatban most kiderült az igazság. Dr. Life--Így kellene helyesen végezni a nagydolgunkathttp://www.life.hu/drlife/20190217-igy-kellene-helyesen-vegezni-a-nagydolgunkat.htmlKiderült, hogy kellene helyesen elvégezni a nagydolgunkat. Nézzük! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.