Szabó György, a bükki füvesember szerint gyógynövényekkel is segíthetjük a fogantatást

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
fogantatás terhesség Szabó György bükki füvesember várandós gyógynövény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos problémára jelenthetnek gyógymódot a gyógynövények, ezeket igyekszik másokkal is megismertetni Szabó Gyuri bácsi, azaz a bükki füvesember. Most azoknak adott tanácsot, akik gyermekvállalás előtt állnak. 

Megfázásra, torokfájásra is ihatunk gyógyteákat, hiszen a gyógynövényekkel számos panaszunkat enyhíthetjük. Szabó György, a bükki füvesember tanácsát sokan kérik ki, amikor valamilyen egészségügyi problémával küzdenek.

Most a Fem3 Café műsorában azoknak adott tanácsot, akik éppen gyermekvállalás előtt állnak. Mint mondta: miután a pár lelkileg felkészült a gyermekvállalásra, egy belső tisztításon kell átesniük. „Amikor már áldott állapotba kerül a pár, a nőnek mindenképpen málnalevélteát kell innia 12 héten át. Ez erősíti a méhfalat, a méh izomzatát” – osztotta meg a nézőkkel a bükki füvesember.

Szülés előtt 2 héttel szintén a málnalevélteát javasolja minden reggel egy csészével a gát rugalmassága érdekében. Hangsúlyozta: a teakúrákat is az orvossal együttműködve kell végezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.