Mentális problémáiról vallott közösségi oldalán Justin Bieber

depresszió Justin Bieber mentális problémák Hailey Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber őszintén vallott mentális problémáiról a közösségi oldalán.

Régóta aggódnak a rajongók Justin Bieberért, aki nem titkolja, mentális problémákkal küzd. Annak ellenére, hogy friss házasok Hailey Baldwinnal, boldogságukat beárnyékolják az énekes lelki gondjai.

A tinik bálványa most a közösségi oldalán tett közzé egy őszinte bejegyzést, amelyben beszámolt arról, nincs jól.

Csak tájékoztatni szeretnélek benneteket, és bízom benne, hogy megértitek azt, amin keresztülmegyek. Nagyon szenvedek. Furcsán érzem magam, mint aki teljesen elszakadt a világtól... Eddig is mindig visszataláltam, nem aggódom, ezt most is így lesz, de arra szeretnélek kérni benneteket, hogy imádkozzatok értem. Isten meg fogja hallgatni az imákat.”

Vashiány – te is szenvedsz tőle?http://www.life.hu/drlife/20190307-vashiany-tunetei-kialakulasa-kezelese.htmlA vashiány manapság már-már népbetegségnek számít, a helytelen táplálkozás és egészségtelen életmód okán a lakosság több mint felét érinti. De hogyan veheted észre, hogy baj van, és mit tehetsz ellene? Ennek jártunk utána. Dr. LifeOrigoSelma Blair színésznő elmondta, mikor érezte először a szklerózis multiplex tüneteithttp://www.life.hu/drlife/20190308-selma-blair-szineszno-elmondta-mikor-erezte-eloszor-a-szklerozis-multiplex-tuneteit.htmlTöbbször beszélt már betegségéről Selma Blair színésznő, aki szklerózis multiplexszel küzd. Most Instagram-oldalán elmondta, mikor érezte először, hogy valami nincs rendben az egészségével. Dr. Life--Elhunyt Elly Mayday, a petefészekrákkal küzdő plus size modellhttp://www.life.hu/drlife/20190308-elhunyt-elly-mayday-a-petefeszekrakkal-kuzdo-plus-size-modell.htmlÉvekig tartó küzdelem után március 1-jén örökre lehunyta a szemét Elly Mayday plus size modell. A gyönyörű lány nem tudta legyőzni a petefészekrákot. Mindössze 30 éves volt. Dr. Life--Öt év után hazaengedték a kórházból azt a nőt, aki egy budapesti étterem fogásától bénult lehttp://www.life.hu/drlife/20190310-ot-ev-utan-hazaengedtek-a-korhazbol-azt-a-not-aki-egy-budapesti-etterem-fogasatol-benult-le.htmlÖt év után hazaengedték a kórházból azt a brit nőt, aki egy magyarországi étteremben kapott étel miatt bénult le. Dr. LifeOrigoPataki Zita utoljára próbálta meg a lombikprogramot: sajnos sikertelenülhttp://www.life.hu/drlife/20190309-pataki-zita-utoljara-probalta-meg-a-lombikprogramot-sajnos-sikertelenul.htmlPataki Zita és férje hosszú évek óta harcoltak azért, hogy kisbabájuk lehessen. Számos sikertelen lombikbébiprogram után úgy döntöttek, adnak még egy utolsó esélyt maguknak, és utoljára belevágnak: a teljes folyamatot egy gyönyörű 10 részes videoblogban be is mutatták. Szívszorító, megható és példaértékű képsorok... Dr. LifeOrigoKiműtötték Iszak Eszti bölcsességfogaithttp://www.life.hu/drlife/20190304-kimutottek-iszak-eszti-bolcsessegfogait.htmlMegszabadult a bölcsességfogaitól Iszak Eszti, aki évek óta szenved már a fájdalomtól. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.