petefészekrák halál Elly Mayday plus size modell tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekig tartó küzdelem után március 1-jén örökre lehunyta a szemét Elly Mayday plus size modell. A gyönyörű lány nem tudta legyőzni a petefészekrákot. Mindössze 30 éves volt. 

Elly Mayday, igazi nevén Ashley Shandrel Luther plus size modell március 1-jén elveszítette az évek óta tartó küzdelmet a petefészekrákkal szemben, 30 évesen hunyta le örökre a szemét. A család a hírt a lány közösségi oldalán jelentette be.

Mint írták: Elly egy igazi vidéki lány volt, csak azt szerette volna, ha hatással lehet az emberek életére. Miután diagnosztizálták nála a harmadik stádiumú gyilkos kórt, betegsége minden állomását dokumentálta közösségi oldalán.

Szeretett volna segítséget nyújtani azoknak, akik hasonló helyzetben vannak – írja a People. Így megmutatta, amikor a kemoterápia után kihullott a haja, de a műtéti hegeket sem rejtette el. Elly az elmúlt hónapokat kórházban töltötte, miután 2017-ben visszatért a rák, amit 6 évvel ezelőtt fedeztek fel nála először.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.