Sándor Orsi műsorvezető egészségügyi problémáiról vallott

Forrás: Instagram/Sándor Orsi -
betegség probléma műsorvezető sokízületi gyulladás Sándor Orsi étel intolerancia egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ételintoleranciától szenved Sándor Orsi, harmincévesen pedig sokízületi gyulladás miatt alig tudta mozgatni a testét. Élő adásban mesélt a problémáiról. 

"Laktóz-, gluténintolerancia van, tehát nem ételallergia, hanem ez egy sokkal enyhébb verzió. Ha ennék ilyen dolgokat, akkor előbb-utóbb az emésztésem felborul" – mesélte a Reggeli műsorában Sándor Orsi műsorvezető. Mint mondta: egészségügyi problémái összetettek, bizonyos dolgokat lelki okokra vezet vissza.

"Volt egy 10 éve kezdődő sokízületi gyulladásom, és szerintem annak voltak lelki gyökerei. Az összes ízületem begyulladt, 30 évesen le voltam bénulva – folytatta Sándor Orsi. – Akkoriban én nagyon-nagyon szenvedtem" – fogalmazott a műsorvezető. Volt, hogy a problémáját autoimmun eredetűnek gondolták, de a Lyme-kór is szóba került.

"Sok-sok éven át nagyon sok gyógyszert beszedettek velem" – mondta Sándor Orsi.

Sándor Orsi egészségügyi problémáiról beszélt Forrás: Instagram/Sándor Orsi

Rábaközi Andrea egy jósnőtől tudta meg, hogy rákja vanhttp://www.life.hu/drlife/20190423-rabakozi-andrea-egy-josnotol-tudta-meg-hogy-rakja-van.htmlA legelfoglaltabb időszakaiban sem mulasztott el jósnőhöz menni Rábaközi Andrea. Pályája csúcsán diagnosztizáltak nála méhnyakrákot, erre pedig a jósnője figyelmeztette. Dr. LifeOrigoÉdesanyja betegségéről vallott Kárpáti Rebeka: nem kap szeretetet, gondoskodásthttp://www.life.hu/drlife/20190422-edesanyja-betegsegerol-vallott-karpati-rebeka-nem-kapott-szeretetet-gondoskodast.htmlKülönösen őszintén beszélt a magánéletéről és édesanyja súlyos betegségéről Kárpáti Rebeka S. Toth Marta Jelenlét című vlogjában. Dr. LifeOrigoHazudni nem vétek – Mindennapi hazugságainkról feketén-fehérenhttp://www.life.hu/drlife/20190418-hazudni-nem-vetek-mindennapi-hazugsagainkrol-feketenfeheren.htmlHiába szépítjük a dolgot, füllenteni, ködösíteni mindenki szokott. Amikor ezt állítom, nem feltétlenül eget verő hazugságokra gondolok. A mindennapok során alkalmazott aprócska kis ferdítések már pont elegendőek ahhoz, hogy hozzuk a napi „valótlanságállító” átlagot. De mennyi is az annyi? Dr. LifeOrigoVigyázat! A szexi fehérnemű veszélyes lehethttp://www.life.hu/drlife/20190404-a-szexi-fehernemu-veszelyes.htmlA hódítás elengedhetetlen kelléke a szexi fehérnemű. Nem mindegy azonban, hogy milyet viselünk, hiszen egy rosszul megválasztott darab komoly bajok forrása is lehet. Dr. LifeOrigoRitka rendellenességgel született Olivia Chicchon: hatalmasra duzzadt az arcahttp://www.life.hu/drlife/20190418-ritka-rendellenesseggel-szuletett-olivia-chicchon-arca-hatalmasra-duzzadt.htmlOlivia nem hagyja, hogy a betegsége elszomorítsa: a kétéves kislánynak a rendellenesség miatt az arca jobb oldala duzzadt, de ő ugyanúgy élvezi az életet. Dr. Life--Ezért kell egyből vécére mennünk a reggeli kávéivás utánhttp://www.life.hu/drlife/20190418-ezert-kell-egybol-vecere-mennunk-a-reggeli-kaveivas-utan.htmlKiderült, miért kell kávéivás után szinte egyből vécére mennünk. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.