9 évig agytumorral élt egy magyar lány

agytumor műtét daganat tumor rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem 9 éven keresztül élt agytumorral Kohulák Anita, mielőtt megműtötték volna.

A most 26 esztendős Kohulák Anita 17 éves volt, amikor különös tüneteket kezdett észlelni magán. Megfájdult a feje, majd a periférikus látása is megszűnt. Először azt gondolta, csak egy migrén, de mivel a beszéde is összefüggéstelenné vált, másnap a szülei elvitték orvoshoz. Beutalták a kórházba, és a CT egy elzáródást mutatott ki.

Utána 7 évig kellett várnia, hogy megműtsék, mert a beavatkozás nagyon veszélyes volt, és sokáig nem mertek hozzányúlni. Amikor kimondták, most már meg lehet műteni, nagyon megkönnyebbült.

A vlogger most a TV2 stúdiójában árulta el, nemrég kontrollon járt, az eredménnyel majd az onkológiára kell mennie, ott döntenek arról, szükség van-e valamilyen utókezelésre. Beszélt arról is, hogyan élte meg azt a hosszú időszakot, míg várt a műtétre.

Nekem soha nem volt betegségtudatom. Egészen addig, amíg a professzor úr nem mondta ki, hogy csináljuk, én nem tekintettem magam betegnek. Sportoltam, nem voltam rosszul."

Vizesednek a testrészeid? Számos ok állhat a háttérbenhttp://www.life.hu/drlife/20190524-vizesedes-pms-vese-sziv-pajzsmirigy-problema-miatt-vagy-terhesseg-idejen.htmlKétféle ember van: aki könnyebben vizesedik, és aki nem. Utóbbiak nem is sejtik, hogy mekkora szerencséjük van azzal, hogy kevésbé hajlamos a szervezetük a vízvisszatartásra. A kevésbé szerencsések tudják, mennyire megkeserítheti ez a jelenség a hétköznapokat. Nézzük meg ezt a problémát közelebbről. Dr. LifeOrigoMegsérült Pumped Gabo válla: ez minden nyári tervét keresztülhúztahttp://www.life.hu/drlife/20190527-megserult-pumped-gabo-valla-ez-minden-nyari-tervet-keresztbehuzta.htmlPumped Gabo válla megsérült, ami miatt sem edzeni, sem bulizni nem tud: nagyon elkeseredett. Dr. Life--Műtéten esett át Pirner Almahttp://www.life.hu/drlife/20190527-muteten-esett-at-pirner-alma.htmlKés alá feküdt Pirner Alma: ám egyelőre nem lehet tudni, miért kellett műteni. Dr. Life--Ezek lehetnek a cukorfüggőség jeleihttp://www.life.hu/drlife/20190526-ezek-lehetnek-a-cukorfuggoseg-jelei.htmlAz édes íz szinte egyenlő a boldogsággal, nem meglepő, hogy nagyon sokan a rabjává válnak. Hamar hozzá lehet szokni a selymes csokoládék kényeztetéséhez, észrevétlenül lehetünk függői az édességnek. Természetesen, mint minden betegségnek, ennek is vannak jelei. Íme néhány ezek közül. Dr. LifeOrigoDaniel Craiget a bokasérülése miatt meg kell operálnihttp://www.life.hu/drlife/20190525-daniel-craiget-bokaserulese-miatt-meg-kell-operalniz-uj-james-bond-film-forgatasan-serult-meg.htmlBokasérülése miatt meg kell operálni Daniel Craiget, aki az új James Bond-film forgatásán szenvedett balesetet. A producerek azonban megnyugtatták a rajongókat, hogy a sztár kényszerpihenője miatt a film bemutatása nem csúszik későbbre. Dr. Life--Ezért hagy foltot a bugyidon a hüvelyváladékhttp://www.life.hu/drlife/20190524-ezert-hagy-foltot-a-bugyidon-a-huvelyvaladek.htmlSzakember árulta el, miért nem kell aggódni, ha a hüvelyváladék foltot hagy az alsóneműn. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.