A fél szemét és karját vesztette el a csodaszép modell

modell baleset Lauren Scruggs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lauren Scruggs modell a fél karját és szemét vesztette el egy balesetben. A lány egy hónappal a tragédia után végre elhagyhatta a kórházat.

Tipp! Exkluzív képek az RTL Klub sztárjáról! Kattints a galériáért!


a róla készült képeket itt megnézheted!


http://twitter.com
http://twitter.com

Lauren a baleset előtt


Bennfentesek szerint a bátor lány a körülményekhez képest jól van, és minden jel arra mutat, sikerült megbékélnie a helyzettel. A lány a kórházból kijövet sportos nadrágot, melegítőfelsőt és edzőcipőt viselt, bal szemét kötés takarta, és a hiányzó bal karja sem volt feltűnő.

Állítólag a kisrepülő pilótája, Curt Richmond igazán jól képzett volt, és figyelmeztette is a lányt, hogy ne menjen a forgó propeller közelébe. A férfi a karját feltartva jelezte a lánynak a veszélyt, és amikor már azt hitte, a modell másfelé vette az irányt, letette a kezét. De valami mégis történhetett: a lány vagy nem látta a figyelmeztető kézjelzést, esetleg megcsúszhatott, mert végül belezuhant a mozgó propellerbe. Persze Richmond azonnal leállította a gépet, de már nem tehetett semmit. A biztonsági szakemberek szerint a pilóta abban volt hibás, hogy nem kapcsolata le a lenti propellert, és ez okozta a balesetet.

Lauren, miután elhagyta a kórházat, közösségi oldalán köszönetet mondott mindnekinek, aki segített neki, és lélekben vele volt a tragédia után. A lány nemcsak a bal szemét és karját vesztette el, de az agya is megsérült, így újra kell tanulnia járni, beszélni és még öltözködni is. Lauren nem hagyta el magát a tragédia után sem, étvágya lassan helyreáll, és rengeteg pozitív energiával és gondolattal várja az előtte álló nehéz hónapokat.

Tipp! Szexi képek Katie Holmes-ról! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.