Larry Hagman Dallas Linda Gray Patrick Duffy kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dallas sorozat sztárjának sikerült legyőznie a rákot. A színész ezért nagyon hálás azoknak, akik a sorozatban a riválisait alakították.

Larry Hagman mögött nehéz évek állnak. A Jockey karakterét megformáló színész felesége, az ötvennyolc éves Maj régóta szenved Alzheimer-kórban. Sajnos annyira elhatalmasodott rajta a betegség, hogy nyolcvanegy éves férje már nem tudta önállóan gondját viselni. Ezért még a Dallas forgatása előtt eladta 6,7 millió fontot érő otthonát, feleségét pedig egy Santa Monica-i szanatóriumba helyeztette el, közel az új otthonához. Mindennek tetejében múlt év októberében torokrákot diagnosztizáltak az idős színésznél.

© 2012 Warner Bros. Entertainment Inc.
© 2012 Warner Bros. Entertainment Inc.

A forgatókönyvet ezért újraírták és régi barátai, Linda Gray és Patrick Duffy pedig felváltva vitték kemoterápiára. Bár a sorozatban a viszonyuk nem volt éppen felhőtlen, a való életben ők segítették a színészt. A Samanthát alakító színésznő mutatta meg Hagmannek az egészségesebb, hús- és tejtermék nélküli vegán étrendet. "Nehéz időszak áll mögöttem, de van két nagyon jó barátom, akik támogattak a Dallas készítőivel együtt. Elengedtek a forgatásról, amikor kezelésekre kellett mennem, és rengeteget segítettek. Nélkülük nem ment volna ilyen simán minden" - mondta a színész.

Szita Bence nevelőapja nekirontott fia gyilkosánakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121116-rendorok-fogtak-le-szita-bence-neveloapjat-aki-nekirontott-p-erikanak.htmlKéptelen abbahagyni a nevetést az Angyal-szindrómás kisfiúhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121115-angyal-szindroma-a-kisfiu-aki-nem-tudja-abbahagyni-a-nevetest.htmlFurcsa szerelmespár: ellenkező neműnek születtekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121114-ellenkezo-nemunek-szuletett-egy-szerelmespar-mindket-tagja.htmlÚjra tanult élni a hegymászólány, Honti Katahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121114-ujra-tanulta-az-eletet-az-akut-leukemiabol-gyogyult-hegymaszo-lany.html10 kilós szilikonmellekkel sokkol a modellhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121109-buszke-tizkilos-szilikonmelleire-a-hatgyermekes-edesanya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.