Kórházba került Toni Braxton - kiújult a betegsége

betegség Toni Braxton lupus énekesnő kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 45 esztendős amerikai énekesnőt egy Los Angeles-i kórházba szállították a hét elején, miután kiújult a lupusza. Toni Braxton legfrissebb nyilatkozata szerint azonban nincs ok aggodalomra, mivel hamarosan teljesen rendbe jön.

"Köszönetet szeretnék mondani a rajongóimnak a támogatásért. Tényleg lupuszom van, ami fájdalmas tüneteket produkált mostanság, ezért néhány napra kórházba kerültem. Még a rosszindulatú pletykák szárnyra kelése előtt szeretném leszögezni, hogy nemsokára ismét a régi leszek, és szerencsére a családom is mellettem áll" - mondta Toni a TMZ.com riporterének.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az énekesnő tavaly osztotta meg először a közönséggel a lupusszal vívott küzdelmét, és azóta nagy szerepet játszik a betegség körüli felvilágosító kampányban.

A lupusz egy olyan autoimmun betegség, amelynek során az immunrendszer a szervezet egészséges sejtjeit támadja meg. Különböző szervrendszereket érinthet, úgymint az ízületeket, a bőrt, a vesét, a vérsejteket, a szívet és a tüdőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.