Lelkiismeret-furdalás gyötri Farkasházyt

RTL Klub -
betegség lelkiismeret-furdalás Bajor Imre lábfájás vérvétel Farkasházy Tivadar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkasházy Tivadar hónapok óta lelkiismeret-furdalást érez, mert nem figyelmeztette a barátját időben, hogy lábfájása egy súlyosabb betegség tünete is lehet. Akkor talán korábban kiderülhetett volna, hogy nagyobb baj van a háttérben. 

Bajor Imre legjobb barátja, Farkasházy Tivadar - aki a színész kínai gyógykezelésének megszervezésében is közreműködött - önmagát okolja, hogy annak idején nem volt erőszakosabb, és nem vitte Imrét orvoshoz az ártatlannak tűnő lábfájással. Pedig egy másik ismerősénél is így kezdődött a baj.

RTL Klub

"Egy közeli barátomnak is fájt a lába, hetekig, hónapokig járt egyik orvostól a másikig, a végén fizioterápiával kezelték. Aztán kiderült, ez a lábfájás csak egy másodlagos tünet, hosszas vizsgálódás után ugyanis kiderült, egy nagyon súlyos betegség állt a háttérben. Ennél a barátomnál is végignéztem, hogy egy fél évig hogyan szórakoznak a lábával, és keresik a fájdalom okát. Végignéztem, hogy egyre nehezebben ment, egyre romlott az állapota, aztán rájöttek, hogy miért" - mesélte Farkasházy a Bestnek.

"Mindezt időben el kellett volna mondanom Imrének. Mondta nekem, hogy fizioterápiát kap és masszírozzák, csak egy olyan embernek, aki már a vérvételtől is retteg, hogyan mondhattam volna, hogy egy komolyabb kivizsgálás kellett volna" - emlékszik vissza a humorista, aki úgy véli, vállalnia kellett volna, hogy megijeszti barátját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.