Psota Irén kórház szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felröppent ugyan, hogy Psota Irén otthon ünnepli a születésnapját, amely március 28-án volt, a hírek szerint viszont még néhány nappal ezelőtt is kórházban volt.

Farkas Gábor Gabriel énekes, akivel Psota Irén nemrég duettet énekelt fel, azt remélte, már a színésznő otthonában köszöntheti fel a születésnapos művésznőt. Ez sajnos nem következett be, mert Psota Irén még néhány nappal ezelőtt is kórházban volt. A művésznő márciusban szívinfarktussal került kórházba, ahonnan egyszer már üzent is aggódó rajongóinak.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Pár napja hívtam telefonon, akkor még a kórházban volt, de most nem tudom, mi újság vele. Otthon még nem kerestem, de hamarosan rácsörgök, hogy megbizonyosodjak arról, jól van-e" - mondta a Blikk megkeresésére Szerednyey Béla.

A művésznőt a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben ápolják, amely nem adott ki információt a színésznő állapotával kapcsolatban, így csak reménykedhetünk, hogy jobban van.

Páratlan kezdeményezés: autistabarát előadás a Centrál Színházbanhttp://www.life.hu/kult/20140402-autistabarat-eloadas-a-central-szinhazban.htmlEl tudod képzelni, hogy egy előadás rettegést váltson ki belőled? Hogy szórakozás helyett összezavarodj és kiborulj? Hétköznapi szavakkal így lehet leírni azokat a reakciókat, amiket egy autista ember esetleg átélhet, ha színházba megy. De ha jól felkészítik rá, akkor ugyanúgy élvezheti, mint te meg én.Kult--Tesztoszteron és krokodilkönnyek: filmek, amiken pasik is sírhatnakhttp://www.life.hu/kult/20140401-filmek-amin-ferfiak-is-sirhatnak-armageddon-apollo-13-hair-marley-meg-en-idorol-idore-p-s-i.htmlRengeteg pasit megkérdeztünk, melyik alkotáson sírtak utoljára. A legtöbben pontosan azt felelték, amit vártunk, hogy természetesen ők nem sírnak, főleg nem filmeken. Szerencsénkre azonban akadtak páran, akik bevallották, hogy igen, volt olyan mozi, amely még belőlük is képes volt elképesztő érzelmeket kiváltani. A Life.hu most ezeket gyűjtötte csokorba.KultOrigoÚjabb világsztárok lepik el Budapestethttp://www.life.hu/kult/20140401-jude-law-eva-longoria-melissa-mccarthy-miranda-hart-es-jason-statham-is-budapesten-forgat.htmlKémfilmet forgatnak a magyar fővárosban, amelyben egyebek mellett Jude Law, Eva Longoria, Jason Statham és Melissa McCarthy is szerepet kapott. Sőt, kiderült, hogy Miranda Hart is csatlakozik a prominens társasághoz.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.