Újabb világsztárok lepik el Budapestet

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner -
forgatás Jason Statham Miranda Hart Budapest kémfilm Jude Law Eva Longoria Stefano Gabbana Melissa McCarthy
Kémfilmet forgatnak a magyar fővárosban, amelyben egyebek mellett Jude Law, Eva Longoria, Jason Statham és Melissa McCarthy is szerepet kapott. Sőt, kiderült, hogy Miranda Hart is csatlakozik a prominens társasághoz.

Egyre nagyobb az egy négyzetméterre jutó hírességek aránya idehaza. Ahogy a Life.hu is megírta, Jude Law landolt elsőként Budapesten, majd megérkezett a Született feleségek sztárja, Eva Longoria és a Szívek szállodájából jól ismert Melissa McCarthy is. Őket követi még Jason Statham, valamint a brit komika, Miranda Hart. A filmről egyelőre annyit tudni, hogy egy kémtörténet lesz, amit hétfőn kezdtek el forgatni, a rendező pedig Paul Feig - írja a Daily Mail.

Melissa McCarthy Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner

Ha már a Budapesten tanyázó hírességeknél tartunk, nem hagyhatjuk ki Stefano Gabbanát sem, aki szintén kis hazánkba látogatott. A Dolce&Gabbana olasz divatház egyik tervezője sorra osztja meg a szebbnél szebb fotókat a magyar fővárosról Twitterén és Instagramján.

A New York kávéház Budapesten Forrás: Instagram/Stefano Gabbana

Új fordulat a maláj gép ügyébenhttp://www.life.hu/news/20140401-megsem-az-volt-az-eltunt-malaj-gep-pilotajanak-utolso-szava-amit-korabban-mondtak.htmlKiderült, mégsem azok voltak a pilóta utolsó szavai, ami korábban a hivatalos verzióban szerepelt. News--Budapestre érkezett Eva Longoria ishttp://www.life.hu/news/20140331-eva-longoria-szineszno-budapestre-erkezett-es-errol-posztolt-egy-fotot.htmlA Született feleségek sztárja Facebookjára töltött fel egy árulkodó fotót.News--Így köszöntötte fel Terence Hillt Bud Spencerhttp://www.life.hu/news/20140331-bud-spencer-olasz-szinesz-igy-koszontotte-fel-terence-hill-olasz-szineszt-75-szuletesnapjan.htmlA Bild német magazinon keresztül gratulált kollégájának és barátjának 75. születésnapja alkalmából.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.