betegség olimpiai bajnok úszóverseny Risztov Éva Balaton fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhagyta a kórházat, és otthonában regenerálódik Risztov Éva, aki a Magyar Úszás Napján, a nyílt vízi Európa Kupa-sorozat balatonfüredi versenye után bélhurutpanaszokkal került a debreceni Kenézy kórházba.

Ahogy a Life.hu is megírta, a 10 kilométeres nyílt vízi balatonfüredi Európa-kupa győztese, Gyurta Gergely és ezüstérmese, az olimpiai bajnok Risztov Éva is kórházba került, miután fertőzést kaptak el a vízben. Azóta is mennek a találgatások, hogy pontosan mi a baj a Balatonnal. Most Risztov Éva megszólalt az ügyben, aki egy nappal a verseny után, vasárnap este nagyon rossz állapotban került a kórházba – írja az Origo.hu, ahol a teljes interjút elolvashatod.

Forrás: Facebook/Risztov Éva

"A tünetek egyre erősödtek, a lázam is magasra szökött, egyre rosszabbul éreztem magamat, be kellett látnom, hogy a problémát egymagam nem tudom megoldani. Közel voltam ahhoz, hogy pánikba essek. A történtek fizikailag és lelkileg is megviseltek, de bízom abban, hogy ez az állapot nem fog sokáig tartani" – jelentette ki az olimpiai bajnoknő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.