Elhagyta a kórházat, és otthonában regenerálódik Risztov Éva, aki a Magyar Úszás Napján, a nyílt vízi Európa Kupa-sorozat balatonfüredi versenye után bélhurutpanaszokkal került a debreceni Kenézy kórházba.

Ahogy a Life.hu is megírta, a 10 kilométeres nyílt vízi balatonfüredi Európa-kupa győztese, Gyurta Gergely és ezüstérmese, az olimpiai bajnok Risztov Éva is kórházba került, miután fertőzést kaptak el a vízben. Azóta is mennek a találgatások, hogy pontosan mi a baj a Balatonnal. Most Risztov Éva megszólalt az ügyben, aki egy nappal a verseny után, vasárnap este nagyon rossz állapotban került a kórházba – írja az Origo.hu, ahol a teljes interjút elolvashatod. 

Forrás: Facebook/Risztov Éva

"A tünetek egyre erősödtek, a lázam is magasra szökött, egyre rosszabbul éreztem magamat, be kellett látnom, hogy a problémát egymagam nem tudom megoldani. Közel voltam ahhoz, hogy pánikba essek. A történtek fizikailag és lelkileg is megviseltek, de bízom abban, hogy ez az állapot nem fog sokáig tartani" – jelentette ki az olimpiai bajnoknő.