Először beszélt édesapja szörnyű betegségéről Owen Wilson

Forrás: Getty Images/AFP/Evan Agostini -
betegség Owen Wilson Alzheimer-kór édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég derült fény a színész apjának betegségére: Robert A. Wilson Alzheimer-kórral küzd. Owen Wilson először beszélt nyilvánosság előtt az elmúlt időszak nehézségeiről.

Owen Wilson néhány évvel ezelőtt el sem tudta képzelni, hogy valaha képes lesz megbirkózni 74 éves édesapja jelenlegi állapotával.

Owen Wilson és édesapja még 2004-ben Forrás: Getty Images/AFP/Evan Agostini

Üldöztetéses téveszmék, szorongás és leépülés

Joggal gondolhatjuk, hogy az értelmi és érzelmi képességek hanyatlása az emberek többségénél az időskor egyik egyenes következménye, ez azonban nem feltétlenül igaz. Az Alzheimer-kór nem válogat -a Life.hu cikkért ide kattintva olvashatod.
Titokzatos barna szépséggel romantikázott Owen Wilsonhttp://www.life.hu/intim/20150622-owen-wilson-egy-titokzatos-barna-lannyal-nezte-a-francia-nyilt-teniszbajnoksagot.htmlA nagy nőcsábász hírében álló színészt a francia nyílt teniszbajnokságon kapták lencsevégre a nála több mint 20 évvel fiatalabb Wan-Yi Sweetinggel.Intim--Rettegsz az Alzheimer-kórtól? A vércsoportodtól függ, veszélyben vagy-ehttp://www.life.hu/drlife/20150613-kapcsolat-lehet-a-vercsoport-es-a-szellemi-hanyatlas-kozott.htmlA Sheffieldi Egyetem munkatársai szerint a vércsoporttípus befolyásolja az idegrendszer fejlődését, vagyis meghatározza a szellemi hanyatlás kialakulásának kockázatát.Dr. LifeThinkstockFérjes nőtől lesz gyereke Owen Wilsonnakhttp://www.life.hu/csalad/20131010-owen-wilson-amerikai-szinesz-szemelyi-edzojetol-caroline-lindqvisttol-varja-masodik.htmlAz Éjfélkor Párizsban sztárja és személyi edzője babát várnak. Ez lesz a színész második gyermeke.Család--Alzheimer-kór: az emlékei mellett az arcát is elveszíti a beteghttp://www.life.hu/drlife/20140910-az-alzheimer-kor-az-idoskori-elbutulas-gyakori-oka.htmlAz Alzheimer-kór az egyik legszomorúbb betegség, amely nemcsak a beteg teljes életét dönti romba, de szerettei érzelmeit is a végsőkig feszíti. Szembesülni azzal, hogy a szülő vagy éppen a társ elveszíti a közös élet emlékeit, hogy csak élményfoszlányok maradnak, ha maradnak, a legszebb pillanatokról is, szinte elviselhetetlen. Dr. LifeOrigoGratulálunk! Édesapa lesz az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150811-d-toth-andras-az-rtl-klub-hiradosa-apai-oromok-ele-nez.htmlD.Tóth András, az RTL Klub híradósa közösségi oldalán tette közzé a jó hírt.Család--Nacsa Olivér már szívesen lenne édesapahttp://www.life.hu/sztarok/20141103-nacsa-oliver-humorista-nagyon-szeretne-mar-gyereket.htmlSzárnyal a boldogságtól a népszerű humorista. Októberben rekordsebességgel mondták ki a válását, és mosolyogva távozott a bíróságról. Ma már csak a jövőre koncentrál, és elégedett az életével.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.