Javult a balesetet szenvedett modell állapota: felébredt kómájából Yfke Sturm

Forrás: Getty Images/AFP/Peter Kramer -
modell Yfke Sturm Olaszország szörfözés Victorias Secret sérülés baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A holland modell olaszországi nyaralása alatt, szörfözés közben szenvedett súlyos balesetet. A legfrissebb lapértesülések szerint Yfke Sturm állapota jelentősen javult, orvosai már felébresztették mesterséges kómájából.

Olasz lapértesülések szerint már felébresztették mesterséges kómájából Yfke Sturmot, aki súlyos fejsérülést szenvedett olaszországi nyaralása alatt.

Forrás: Getty Images/AFP/Peter Kramer

A 33 éves modell, aki júliusban adott életet első gyermekének, Ischia szigeténél motorszörfözött, amikor leesett a deszkáról, majd beverte fejét. Az egykori Victoria's Secret angyalt a helyi kórházba szállították, ahonnan később egy nápolyi specialistához vitték mentőhelikopterrel.

Sturm a balesetben koponya- és csigolyatörést szenvedett - utóbbi miatt a bénulás veszélye is fenyegette a modellt. A La Repubblica olasz lap értesülései szerint Sturmot felébresztették kómájából, állapota pedig folyamatosan javul. Édesapja, Wilfred Sturm a holland The Telegraafnak elmondta: volt egy hajszálrepedés lánya koponyájában, de vérzés nem volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.