A holland modell olaszországi nyaralása alatt, szörfözés közben szenvedett súlyos balesetet. A legfrissebb lapértesülések szerint Yfke Sturm állapota jelentősen javult, orvosai már felébresztették mesterséges kómájából.

Olasz lapértesülések szerint már felébresztették mesterséges kómájából Yfke Sturmot, aki súlyos fejsérülést szenvedett olaszországi nyaralása alatt.

Forrás: Getty Images/AFP/Peter Kramer

A 33 éves modell, aki júliusban adott életet első gyermekének, Ischia szigeténél motorszörfözött, amikor leesett a deszkáról, majd beverte fejét. Az egykori Victoria's Secret angyalt a helyi kórházba szállították, ahonnan később egy nápolyi specialistához vitték mentőhelikopterrel.

Sturm a balesetben koponya- és csigolyatörést szenvedett - utóbbi miatt a bénulás veszélye is fenyegette a modellt. A La Repubblica olasz lap értesülései szerint Sturmot felébresztették kómájából, állapota pedig folyamatosan javul. Édesapja, Wilfred Sturm a holland The Telegraafnak elmondta: volt egy hajszálrepedés lánya koponyájában, de vérzés nem volt.