Riley Benado puffadt hasa miatt fordult nőgyógyászhoz, ám először félrediagnosztizálták a fiatal lányt. Később kiderült, harmadik stádiumban lébő petefészekrákja van.

Riley Benado puffadással és a méhe körül tapasztalt fájdalommal kereste fel orvosát, aki először terhességi tesztet javasolt az egyébként még szűz lánynak. A teszt természetesen negatívat mutatott, az igazságot az ezt követő ultrahangvizsgálat derítette ki: Riley petefészkén egy 13 centiméteres tumort találtak. 

Forrás: Facebook/Riley Benado

Először nem hittem el, amit hallok. Az orvosok harmadik stádiumban lévő petefészekrákkal diangosztizáltak- mondta el a Mirrornak Riley, akin három nappal a vizsgálat eredményét követően teljes méheltávolítást hajtottak végre. Ebben a korban egy ilyen műtét nem csak ijesztő, hanem szívfájdító is. Mindig is arról álmodtam, hogy gyerekeim lesznek és felnevelem őket- tette hozzá a kaliforniai lány.

Egyre többen követik Angelina Jolie-t
Angelina Jolie két évvel ezelőtt esett át kettős melleltávolításon, idén márciusban pedig a petefészkét és a petevezetékét műttette ki. Mindkét operáció célja az volt, hogy megelőzze a mell-, illetve a petefészekrákot. A színésznő-rendező által Angelina Jolie-hatásnak elkeresztelt jelenségről bővebben ide kattintva olvashatsz.