Jennifer Lawrence kiállt a fogamzásgátlás mellett

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Jennifer Lawrence óvszer fogamzásgátlás fogamzásgátló tabletta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Napos oldal és Az éezők viadala sztárja a tőle megszokott őszinteséggel beszélt arról, miért fontos a nőknek a nem kívánt terhesség megakadályozása - és ő mi mindent köszönhet neki.

Jennifer Lawrence-t is megviselte az a néhány hónappal ezelőtti fegyveres támadás, amely során egy férfi behatolt a Planned Parenthood nevű egészségügyi intézménybe, és több embert megsebesített.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Az Oscar-díjas színésznő szerint a családtervezéssel foglalkozó szervezet elleni merénylettel nem csupán az intézményt és az ott dolgozókat támadták meg, hanem a nőket is.

Tűnj el, ne tapadj rám!

Hazánkban naponta 150 terhesség megszakítására kerül sor, de arról, hogy hány olyan gyermek születik meg, akinek létezését nem kívánta édesanyja, mégis kihordta és megszülte, arról semmilyen statisztikával nem rendelkezünk. Viszont történtek kutatások arra vonatkozóan, milyen problémával küzdenek azok a gyermekek, akiket az édesanyjuk fogantatásuktól kezdve elutasított. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.