David Bowie még betegsége alatt sem veszítette el humorérzékét

halál beszéd David Bowie Gary Oldman rák (betegség) Brit Awards zenei díj megemlékezés humorérzék díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A januárban elhunyt világhírű zenei ikonra emlékeztek a szerda esti Brit Awards díjátadó gálán.
Forrás: AFP/Justin Tallis

A legendás zenészt posztumusz díjat kapott a londoni gálán, amelyet jó barátja és kollégája, Gary Oldman vett átt a képviseletében.

Kiégette a torkát egy véletlenül lenyelt elem egy 2 éves kisfiúnakhttp://www.life.hu/drlife/20160216-a2-eves-logan-stiff-kisfiunak-kiegette-a-torkat-egy-veletlenul-lenyelt-elem.htmlA kis Logan Stiffet jelenleg csövön keresztül táplálják, a teljes gyógyuláshoz azonban még további kezelések várnak rá. Dr. Life--Hódi Pamela két hónapig szenvedett mellplasztikája miatthttp://www.life.hu/drlife/20160224-hodi-pamela-musorvezeto-es-modell-megszenvedte-mellplasztikajat.htmlAz Édes Élet sztárja őszintén beszélt mellnagyobbító műtétjéről és a beavatkozást követő problémákról. Dr. LifeOrigoMár napi egy pohár alkohol is árthat az egészségednekhttp://www.life.hu/drlife/20160224-napi-egy-pohar-alkohol-is-noveli-a-rak-kialakulasanak-kockazatat.htmlMértéktartás ide vagy oda, már napi egy pohár bor vagy egy korsó sör is károsan hathat a szervezetedre, és növeli a rák kialakulásának kockázatát. Dr. Life--Súlyos mentális betegségtől szenvedett Marilyn Monroe?http://www.life.hu/drlife/20160216-marilyn-monroe-szineszno-sulyos-mentalis-betegsegtol-borderline-szemelyisegzavartol-szenvedett.htmlIngadozó, bizonytalan és meggondolatlan - röviden így jellemezhető minden idők egyik leghíresebb színésznője egy nemrég megjelent kötetben, amelyben személyi zavarával foglalkozik a tudományos újságíró, Claudia Kalb. Dr. LifeOrigoKórházba kellett szállítani Barry Manilow énekesthttp://www.life.hu/drlife/20160212-barry-manilow-amerikai-enekest-korhazba-kellett-szallitani-los-angelesben.htmlA legendás amerikai énekes és dalszerző a hírek szerint egy korábbi operációját követő szövődményei miatt került újra kórházba. Dr. Life--Őszintén beszélt mentális gondjairól Stephen Fry http://www.life.hu/drlife/20160216-stephen-fry-brit-szinesz-mentalis-gondjairol-es-depressziojarol-beszelt-oszinten.htmlA brit humorista és színész depresszióval küzdött, 2012-ben megpróbált önkezével véget vetni életének. Stephen Fry a BBC kamerái előtt osztotta meg ezen időszakának gyötrelmeit. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.