Kiégette a torkát egy véletlenül lenyelt elem egy 2 éves kisfiúnak

Forrás: Thinkstock -
kisfiú égetés elem kórház torok
A kis Logan Stiffet jelenleg csövön keresztül táplálják, a teljes gyógyuláshoz azonban még további kezelések várnak rá.

Logan Stiffnek hatalmas szerencséje van, hogy életben van. A 2 éves kisfiú két életmentő műtéten esett át és három hétig feküdt egy coloradói kórházban, miután feltehetően lenyelt egy távirányítóból kiesett elemet. Logan szülei, Jackie és Andrew a Daily Mailnek elmondták: éppen csak hazaértek az bölcsődéből, amikor fiuknak légzési nehézségei támadtak, hányt, és a láza is felment.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Logan később további műtéteken esett át, nemrég pedig már önállóan kezdett el lélegezni, és halkan ugyan, de már beszélni is tud. Enni és inni is tud, de etetésének nagyobb részét továbbra is tápszondán keresztül oldják meg, egyedül a hangszálai szenvedtek tartós károsodást.

Őszintén beszélt mentális gondjairól Stephen Fry http://www.life.hu/drlife/20160216-stephen-fry-brit-szinesz-mentalis-gondjairol-es-depressziojarol-beszelt-oszinten.htmlA brit humorista és színész depresszióval küzdött, 2012-ben megpróbált önkezével véget vetni életének. Stephen Fry a BBC kamerái előtt osztotta meg ezen időszakának gyötrelmeit. Dr. Life--Kiderült: ezt jelenti Angelina Jolie és Brad Pitt új, közös tetoválásahttp://www.life.hu/news/20160216-angelina-jolie-es-brad-pitt-uj-tetovalasa-ezt-jelenti.htmlAz Oscar-díjas színésznő a napokban összesen három új mintát varratott magára. Az amerikai Radar Online egy szakértő segítségével fejtette meg, mit jelentenek a Brad Pitt-tel együtt csináltatott tetoválások. NewsOrigoMinél több a szexpartnerünk, annál kevesebb az esélyünk a rákra?http://www.life.hu/drlife/20160215-minel-tobb-szexualis-partnere-van-egy-nonek-annal-kevesebb-az-eselye-a-szajuregi-rak-kialakulasara.htmlÁllítólag minél több férfival volt dolga egy nőnek, annál kisebb az esélye, hogy szájüregi vagy torokrák alakul ki nála. Dr. Life--Életveszélyben egy 13 éves fóti lány - Szén-monoxid-mérgezést szenvedetthttp://www.life.hu/news/20160212-egy-13-eves-foti-lany-eletveszelyes-allapotban-van-szen-monoxid-mergezest-szenvedett.htmlSzén-monoxid-mérgezés miatt súlyos, életveszélyes állapotban vittek kórházba egy 13 éves lányt a fóti Rév utca egyik családi házából pénteken délben. News--48 kilóra fogyott Galambos Lajos felesége, Boglárkahttp://www.life.hu/drlife/20160204-galambos-lajos-mulatos-sztar-felesege-48-kilora-fogyott.htmlA nemrég szabadult mulatós zenész feleségének állapotáról sokat és sokszor lehetett hallani a sajtóban a tavaly történt letartóztatásuk után. Galambos Lajos nemrég reagált az ezzel kapcsolatos hírekre. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoSúlyos mentális betegségtől szenvedett Marilyn Monroe?http://www.life.hu/drlife/20160216-marilyn-monroe-szineszno-sulyos-mentalis-betegsegtol-borderline-szemelyisegzavartol-szenvedett.htmlIngadozó, bizonytalan és meggondolatlan - röviden így jellemezhető minden idők egyik leghíresebb színésznője egy nemrég megjelent kötetben, amelyben személyi zavarával foglalkozik a tudományos újságíró, Claudia Kalb. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.