A drogfüggő kiskutya végre újra tiszta!

Forrás: Facebook/Tustin Police Department -
kutya leszokás állatvédelmi hét drogfüggő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Metamfetamin és egyéb kemény drogok rabja volt már két hónaposan is Bubba, a terrier-keverék kiskutya, akire egy motelszobában találtak rá a rendőrök, amikor tulajdonosát letartóztatták.

Két hónapos volt Bubba, amikor egy rendőri rajtaütés során megtalálták. Gazdáját, a 40 éves Joshua Westet tartóztatták le kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt, ekkor találtak rá a kaliforniai hotelszoba sarkában kuporgó kiskutyára.

Forrás: Facebook/Tustin Police Department

Az állat válságos állapotban volt, amikor rábukkantak a rendőrök, teste teljesen kihűlt, és alig bírt megmozdulni. "Hideg volt a teste és nagyon letargikus volt. Azt hittem azért, mert korán választották le az anyukájáról.

Soha nem gondoltam volna, hogy a drogoknak van hozzá köze"

- mondta Brian Frick hadnagy. Később kiderült, hogy az állat vére tele volt drogokkal, ez okozta a rettenetes állapotát. A kiskutyát kezelésbe vették a doktorok, hogy leszoktassák a szerekről, és úgy néz ki, hogy Bubba meggyógyult. Az eb ráadásul szerető családra is talált, állatbarátok fogadták örökbe - írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.