A mennyben járnak a Schumacher-rajongók: friss hírek érkeztek

Forrás: AFP -
javulás Michael Schumacher állapot Luca Cordero di Montezemolo kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bánnak túl kegyesen Schumacher rajongóival, ugyanis néhány napja még egy fekete-fehér fotó miatt pánikoltak, ma pedig már örömmámorban úszhatnak. Az egykori pilóta állapotáról ugyanis jó hírek érkeztek.

Nem árasztják el információkkal a rajongókat: Schumacher családja többnyire egy szót sem szól az egykori pilóta állapotáról. Folyamatos híresztelések és pletykák járják körbe a sajtót, de olykor megkönyörül rajtunk egy-egy közeli barát, vagy éppen Schumacher menedzsere, és megoszt némi információt a legendáról.

Forrás: AFP

Legutóbb egy fekete-fehér kép miatt kisebb pánik tört ki a rajongók körében, de szerencsére ma fellélegezhetnek, sőt örülhetnek is, ugyanis jó hírek érkeztek Schumacherről. Luca Cordero di Montezemolo beszélt biztatóan a pilóta állapotáról.

"Michael reagál a kezelésekre,

nagyon örülök neki, hogy ez így van. Tudom, hogy milyen erős, biztos vagyok benne, hogy az eltökéltségének köszönhetően ki tud lábalni ebből a helyzetből" - idézi a Metro a Ferrari egykori főnökének szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.