Agyvérzést kapott a Barátok közt egykori Hoffer Misije

Fotó: Tuba Zoltán -
Halász Gábor agyvérzés sorozat Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halász Gábor a földön fekve sem tudott segítséget kérni. 

A Barátok közt Hoffer Misije, a később polgármesterré vált Halász Gábor agyvérzést kapott - olvasható a Best magazinban. A színész Balatonalmádiban vett volna részt egy borfesztiválon, de a kocsijából kiszállva alig tudott pár métert megtenni.

Fotó: Tuba Zoltán

"Az emberek - főleg egy bornapon - azt hiszik a földön fekvő emberről, hogy részeg vagy drogos. Engem, bár felismertek, elmentek mellettem. Iszonyatos pánikroham jött rám, amikor éreztem, nem tudok felkelni, és közben azt hallottam: Te, ez nem a Hoffer Misi a Barátok köztből? Szörnyen festhettem, mert folyt a nyálam és hörögtem. Ha ez itthon történik velem, amikor egyedül vagyok, már nem élnék" - nyilatkozta az egykori szereplő.

"Szörnyen festhettem, mert folyt a nyálam és hörögtem. Ha ez otthon történik velem, amikor egyedül vagyok, már nem élnék. (...) A mentőben is érzékeltem mindent, de belőlem csak valami furcsa magas hang jött ki, és nem tudtam mozdulni. Az intenzív osztályra kerültem, ahol annyit mondtak: agytörzsi stroke! Akkor nem tudtam, hogy ez a legsúlyosabb. A halál küszöbén nyugalom szállt meg a pánik helyett, arra gondoltam, ha ennyi volt, bele kell nyugodni..." – mesélte Halász Gábor, akinek még hátravan ugyan a rehabilitáció egy része, mert újra kell tanulnia járni, de úgy érzi, a nehezén azért sikerült túllendülnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.