Teljesen összeégett a 19 éves Troy McKinley, az is csoda, hogy él

Forrás: Thinkstock -
égés élet csoda esély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal fiú szörnyű égési sérüléseket szenvedett, a teste 90%-a megégett egy lakástűzben. Az orvosok 5 százalék esélyt adtak neki a túlélésre, de a 19 éves Troy McKinley meghazudtolta a doktorok jóslatát: hosszú út áll előtte, de valóságos csodát vitt véghez. Ő ugyanis él, és életben is marad!

Kis híján meghalt a 19 éves fiú, miután egy teamécses hatalmas tüzet okozott a nagymamájánál. Tavaly október 14-én borították el a lángok az otthont, ahonnan Troy McKinley az utolsó pillanatban tudott kimenekülni unokatestvérével. A fiatal fiú azonban borzalmasan súlyos égési sérüléseket szenvedett, az orvosok szinte semmi esélyt nem adtak neki a felépülésre.

Mindössze 5%: ennyire becsülték az orvosok annak az esélyét, hogy a fiú életben marad, de Troy McKinley nem foglalkozott a doktorokkal, mert ő élni akart.

Az orvosok szinte semmi esélyt nem adtak neki a felépülésre, de Troy élni akart - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Testének 90%-a megéget, ám a 19 éves fiú csodával határos módon még mindig életben van

sőt, elindult a gyógyulás felé vezető nagyon hosszú úton. A fiú nem is akarta titokban tartani állapotát, megkérte testvérét, hogy fényképezze le, és tegye fel a fotót a Facebookra. "Megkért, hogy fényképezzem le, és tegyem fel a közösségi oldalra. Nem akartam elhinni, hogy ezt akarja, de azt mondta, nem érdekli, hogy mit gondolnak róla az emberek, viszont szeretné megmutatni, hogy mennyit tettek érte az orvosok és a nővérek" - mondta a The Sunnak a fiú testvére, Abra. Az emberek szerencsére meglátták a kép lényegét, és rengeteg pozitív visszajelzést küldtek a fiúnak. "Hosszú idő óta először láttam őt mosolyogni" - árulta el Abra, aki hozzátette, hogy testvére felépülése tényleg egy csoda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.