Katerina Graham kórházba került

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Vivien Killilea -
Vámpírnaplók ételmérgezés kórház Katerina Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért került kórházba a színésznő, de bizonyos információk szerint drogfogyasztás áll a háttérben. 

Tegnap kerültek nyilvánosságra azok a fotók, amelyek nemrég készültek a rosszulléttől szenvedő sztárról. A Vámpírnaplók színésznője a fűben piheg, míg a helyszínre érkező orvosok próbálják felderíteni a probléma okát.

Nem tudni pontosan, mi okozta a színésznő rosszullétét Forrás: AFP/2017 Getty Images/Vivien Killilea

Bizonyos híresztelések szerint a 27 éves nő marihuánás süteményt fogyasztott, ez okozta a rosszullétet, és a paranoiásnak mondható viselkedését is, ám a szóvivője ezt cáfolja, és állítja, Katerina ételmérgezés áldozata lett. A kellemetlen helyzetről készült fotókat itt tudod megtekinteni.

Egyelőre nem tudni, kinek van igaza, és azt sem tudni, hogy a vizsgálati eredményeket nyilvánosságra hozzák-e majd, ám a lényeget már tudjuk: a színésznőnek nem lett komoly baja.

Ételmérgezéssel került kórházba Sofia Richie - Fotó!

A fiatal lány a napokban kórházba került, mert ételmérgezés áldozata lett. Fotót posztolt az állapotáról a közösségi oldalára, folyamatosan tudósította a követőit az állapotáról. Nem tudni, hogyan történhetett mindez, hiszen csak egy spagettit evett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.