Egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért került kórházba a színésznő, de bizonyos információk szerint drogfogyasztás áll a háttérben. 

Tegnap kerültek nyilvánosságra azok a fotók, amelyek nemrég készültek a rosszulléttől szenvedő sztárról. A Vámpírnaplók színésznője a fűben piheg, míg a helyszínre érkező orvosok próbálják felderíteni a probléma okát. 

Nem tudni pontosan, mi okozta a színésznő rosszullététForrás: AFP/2017 Getty Images/Vivien Killilea

Bizonyos híresztelések szerint a 27 éves nő marihuánás süteményt fogyasztott, ez okozta a rosszullétet, és a paranoiásnak mondható viselkedését is, ám a szóvivője ezt cáfolja, és állítja, Katerina ételmérgezés áldozata lett. A kellemetlen helyzetről készült fotókat itt tudod megtekinteni.

Egyelőre nem tudni, kinek van igaza, és azt sem tudni, hogy a vizsgálati eredményeket nyilvánosságra hozzák-e majd, ám a lényeget már tudjuk: a színésznőnek nem lett komoly baja.

Ételmérgezéssel került kórházba Sofia Richie - Fotó!
A fiatal lány a napokban kórházba került, mert ételmérgezés áldozata lett. Fotót posztolt az állapotáról a közösségi oldalára, folyamatosan tudósította a követőit az állapotáról. Nem tudni, hogyan történhetett mindez, hiszen csak egy spagettit evett.