Toxikus sokk szindróma miatt amputálták a szexi modell lábát: fotók! (18+)

betegség modell tampon toxikus sokk szindróma amputáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolog miatt veszítette el a lábát a sikeres modell, Lauren Wasser.

A szexi modell életét sokan irigyelték, egészen addig, amíg egy fertőzés miatt amputálni kellett az egyik lábát. Lauren tampont használt egész életében a menstruációja alatt, egy napon azonban a tamponcsere után furcsa tüneteket észlelt. Eleinte azt hitte, hogy csak egy egyszerű megfázásról van szó, ezért nem törődött vele, és elment bulizni a barátaival. De a tünetei csak rosszabbodtak, ezért korábban elhagyta a szórakozóhelyet, hogy lepihenjen otthon.

@fotofetish

Lauren Wasser (@theimpossiblemuse) által megosztott bejegyzés,

A következő emlékképe az, hogy rendőrök dörömbölnek az ajtaján, majd mentővel kórházba szállították. Kiderült, hogy a veséivel és a szívével is problémák vannak, majd nem sokkal később kiderült, hogy toxikus sokk szindrómában szenved.

Ez a betegség főként a nőkent érinti, és a helytelen tamponhasználat válthatja ki. Ritka betegség, melynek következtében bakteriális eredetű méreganyagok szaporodnak el a szervezetben, amelyek vérmérgezéshez hasonló tüneteket produkálnak a betegnél.

@noisymay ❤️

Lauren Wasser (@theimpossiblemuse) által megosztott bejegyzés,

A páciensek felénél a női nemi ciklussal van összefüggésben. Lauren esetében annyira gyorsan elterjedt a kór, hogy amputálni kellett az egyik lábát, különben akár meg is halhatott volna.

Saturday Night Fever with @noisymay

Lauren Wasser (@theimpossiblemuse) által megosztott bejegyzés,

Az esetét azért vállalja fel nyilvánosan, hogy felhívja a figyelmet a toxikus sokk szindrómára. Ugyanis mivel ritka betegségről van szó, sokan nem is gondolják, hogy a hirtelen fellépő láz és rosszulét mögött akár ez is állhat. Pedig a gyors diagnosztizálás az illető életét mentheti meg - írta meg a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.