Mekis krumplit esznek a nők a teherbeesés reményében

Forrás: Thinkstock -
krumpli sült krumpli terhes Meki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg trükköt hajlandóak kipróbálni a nők a teherbeesés reményében, de vannak olyan módszerek, amikről kipróbálás nélkül is biztosan állíthatjuk, abszolút hatástalanok: ilyen például a mekis krumpli. 

Az a nő, aki teherbe akar esni, mindenre hajlandó, még az őrültebbnél örültebb módszereket is kipróbálja, hiszen sosem lehet tudni... Rengeteg furcsaságról lehetett már hallani, amire sokan esküsznek, mint például az együttlét utáni gyertyaállás. Sok gyermeket akaró nő emelte égbe a lábait aktus után, de ez még nem is tűnik olyan hajmeresztő ötletnek, mint a legújabb őrület: a mekis krumpli.

A mekis krumpli erejében bíznak a nők Forrás: Thinkstock

Egy új kutatás szerint a nők néhány százaléka a szex után nem felemelt lábakkal szorít a teherbeesésért, hanem a mekis krumpli fölött imádkozik.

Akik az együttlét után sült krumplit nassolnak, úgy gondolják, hogy az étel sótartalma segíti a megtermékenyítést...

Természetesen nincsen semmilyen bizonyíték arra, hogy a krumpli bármiben is segítene, és remélhetőleg ezt még azok a nők sem gondolják komolyan, akik alkalmazzák, csupán egy elfogadható érvet keresnek, így lelkiismeret-furdalás nélkül ehetik a krumplit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.